Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica: "FC Timişoara îşi primeşte sigur cele şase puncte, ştiu asta deja de o săptămână!"

Mihai Stoica: "FC Timişoara îşi primeşte sigur cele şase puncte, ştiu asta deja de o săptămână!"

Mihai Stoica: "FC Timişoara îşi primeşte sigur cele şase puncte, ştiu asta deja de o săptămână!"
Sursa foto: mihai stoica
09 Iun 2009   •   18:23

Unirea Urziceni nu este nici pe departe campioană. Cel puţin astfel reiese din declaraţiile managerului general al clubului ialomiţean, Mihai Stoica. Oficialul clubului din Urziceni spune că are informaţii din surse demne de încredere că FC Timişoara îşi va primi cele şase puncte luate în tur, motiv pentru care echipa sa este obligată să nu piardă partida din ultima etapă a Ligii I, cu Steaua.
Presiunea se face simţită, în aceste condiţii, la echipa din Bărăgan, deoarece o înfrângere cu Steaua coroborată cu o victorie a bănăţenilor sub Tâmpa cu FC Braşov ar trimite titlul de campioană pe Bega. Totuşi, "MM" Stoica este încrezător că această situaţie îi poate mobiliza şi mai mult pe fotbaliştii conduşi de Dan Petrescu.
"Ştim sigur că cele şase puncte se vor întoarce mâine la Timişoara. Eu ştiu de o săptămână asta, pentru că avem şi noi sursele noastre. Declaraţiile lui Marian Iancu îmi confirmă abilitatea şi inteligenţa patronului timişorean. Punctele vor veni, iar Timişoara are 67 de puncte, noi 69 şi Dinamo 65. Este, într-adevăr, un final de campionat pe care toţi cei implicaţi îl aşteaptă cu sufletul la gură. Vă imaginaţi cum ne simţim noi şi ce presiune avem, dar această presiune poate fi transformată într-o altă evoluţie remarcabilă a băieţilor noştri", a declarat Stoica pentru Mediafax.
Cu toate acestea, Stoica este mulţumit că, totuşi, echipa sa nu mai poate fi considerată outsider în lupta pentru titlu, în ciuda jocurilor psihologice jucate pe patronul FC Timişoara, Marian Iancu.
"Am ajuns în minutul 90 al campionatului. Este o partidă specială, pentru că, dacă până acum am fost outsideri în unele jocuri, de data asta nu mai este aşa. Avem două variante din trei care să ne aducă ceea ce ne dorim. Mai este şi acea variantă pe care nu vrem să o luăm în calcul, dar suntem obligaţi, şi anume posibilitatea ca Timişoara să nu învingă la Braşov, acolo unde nu a câştigat nimeni în acest campionat", a spus managerul general al Unirii.
Mihai Stoica şi Dan Petrescu sunt recunoscuţi pentru felul în care au spus exact ce trebuia în fiecare moment pentru a-şi mobiliza echipa şi pentru a luat din presiunea care le apăsa poate prea greu pe umeri jucătorilor. Totuşi, Stoica este convins că şi patronul echipei cu care se bate pentru titlul de campioană, Marian Iancu, este la fel de abil în jocurilor psihologice.
Stoica, impresionat de jocurile psihologice ale lui Iancu
"Chiar dacă Marian Iancu a spus că sunt şanse mici să primească punctele înapoi, nu cred în acest lucru. El nu obişnuieşte să se exprime greşit şi ştie tot timpul ce spune. Faptul că Timişoara are şanse la titlu i se datorează în mare măsură. El nu face parte din categoria conducătorilor pe care eu îi iubesc când îi aud că bat Urziceniul fără probleme. Marian Iancu ştie şi când să pună presiune pe propria echipă şi când să adoarmă echipele împotriva cărora luptă. Nu este, însă, cazul nostru, pentru că suntem şi noi trecuţi prin multe şi ştim cum să ne protejăm. Sper ca rezultatele de la Urziceni şi de la Braşov să ne ajute să nu mai depindem de aceste puncte", a mai delarat managerul Unirii Urziceni, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close