Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica: "Jucătorii au fost obosiţi după Liverpool, acum CFR e printre favorite"

Mihai Stoica: "Jucătorii au fost obosiţi după Liverpool, acum CFR e printre favorite"

Mihai Stoica: "Jucătorii au fost obosiţi după Liverpool, acum CFR e printre favorite"
Sursa foto: mihai stoica
23 Feb 2010   •   11:42

Managerul general al Unirii Urziceni a pus evoluţia slabă a echipei sale în derby-ul cu CFR Cluj pe seama oboselii acumulate în meciul din Europa League cu Liverpool. Partida de joi, consideră Stoica, i-a epuizat mai ales mental pe jucători şi le-a dat clujenilor şansa să se distanţeze în clasament. CFR Cluj este acum, spune Stoica, favorită la câştigarea campionatului împreună cu Steaua, pe care o vede drept o echipă foarte puternică.
"Este foarte greu să refaci o echipã din punct de vedere mental, după ce am jucat în Anglia. Nu cred că a fost vreo echipă de la noi care să joace foarte bine în campionat, imediat după un meci de cupă europeană. Am avut un handicap serios, pentru că am jucat pe Anfield. Dar victoria clujenilor este meritată. Mi s-a părut că Steaua are cea mai puternică echipă, dar sunt multe surprize şi va fi un campionat interesant. CFR a luat o opţiune serioasă pentru câştigarea campionatului, a făcut şase puncte în clasamentul "adevărului" faţă de noi şi de Steaua. Am spus foarte clar că nu suntem favoriţi la câştigarea titlului, pentru că am pierdut trei jucători şi nu am adus niciunul", a declarat Mihai Stoica pentru Mediafax.
Ceea ce-l nemulţumeşte pe oficialul ialomiţean este faptul că Unirea a irosit încă o şansă de a învinge CFR Cluj pentru prima oară în istorie.
"Se pare că nu putem învinge CFR Cluj. Dar, la ocaziile avute, cred că meritam cel puţin un punct. Am fost peste clujeni în repriza secundă, nu ştiu dacă au trecut de cinci ori mijlocul terenului. Cred că ne vom reveni până la meciul cu FC Liverpool. Cred că ne putem califica, dar avem nevoie de şansã şi de un meci bun", a declarat Stoica.
Unirea Urziceni a pierdut, luni, partida cu CFR Cluj cu scorul de 0-1 chiar pe terenul propriu. Singurul gol al meciului a fost marcat de Lacina Traore.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close