Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Lucescu: Criza la Rapid a început cu alungarea lui Răzvan

Mircea Lucescu: Criza la Rapid a început cu alungarea lui Răzvan

Mircea Lucescu: Criza la Rapid a început cu alungarea lui Răzvan
Sursa foto: Mircea Lucescu
26 Ian 2009   •   04:07

După un meci de pregătire al echipei sale- Şahtior cu formaţia antrenată de Dan Petrescu, Mircea Lucescu şi-a găsit timp să facă şi unele analize ale situaţiei din România.
Acesta s-a referit la situaţia de la Rapid, pe care a antrenat-o atât el, cât şi fiul său Răzvan.
?Citesc şi eu ce apare prin ziare, mai văd pe internet, dar nu ştiu, sincer vă spun, care este raportul dintre George Copos şi Rapid, acum, sau dintre Taher şi club. Nu am mai vorbit cu George Copos. Este limpede că s-au făcut greşeli acolo. De la demiterea lui Răzvan Lucescu a pornit această criză la Rapid. De atunci, clubul a luat-o la vale, cum se spune. Apoi, schimbarea aceasta în bloc de la nivelul conducerii tehnice, precum şi cumpărarea mai multor fotbalişti nu poate aduce performanţă repede. Nu ştiu eu care este raportul valoric al lui Jose Peseiro, dar nici nu a avut timp. Ori, la Rapid nu este răbdare. Niciodată nu a fost?, declara Mircea Lucescu într-un interviu pentru Adevărul.
Referindu-se la zvonurile tot mai dese despre plecarea sa la vară în Turcia, tehnicianul a ţinut să infirme toate aceste informaţii:? Nu este absolut nimic adevărat din ce scriu turcii. De altfel, acei ziarişti îmi creează mereu probleme prin ce scriu. De multe ori, ei preiau informaţii din presa română. Ei cred că eu am mare influenţă asupra respectivelor ziare şi de aceea preiau tot. Ştiu că în iulie îmi expiră contractul cu Şahtior, dar nu sunt stresat de această problemă.?
Amicalul dintre Şahtior şi Unirea Urziceni, disputat în Spania, s-a terminat la egalitate, 0-0, ?după un meci deloc spectaculos. Nu m-a mulţumit jocul, dar a fost un antrenament reuşit?, arăta Lucescu. Acesta a mai ţinut să laude şi munca lui Petrescu: ?Unirea este o echipă foarte bine organizată defensiv, ştie să acopere bine spaţiile libere. Au jucat cu mare ambiţie. Jocul lor aerian este foarte bun. Par imbatabili acolo, au reuşit să domine fundaşii noştri. Se vede că Dan Petrescu face o treabă foarte bună la Urziceni.?
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close