Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu explică succesul Unirii: "Dan Petrescu a fost zbir şi acum jucătorii nu ştiu cum să-i mulţumească"

Mircea Sandu explică succesul Unirii: "Dan Petrescu a fost zbir şi acum jucătorii nu ştiu cum să-i mulţumească"

Mircea Sandu explică succesul Unirii: "Dan Petrescu a fost zbir şi acum jucătorii nu ştiu cum să-i mulţumească"
Sursa foto: dan petrescu
03 Iun 2009   •   18:03

Şeful fotbalului românesc, Mircea Sandu, nu este foarte surprins că Dinamo a ratat câştigarea titlului de campioană şi pune insuccesul pe seama atitudinii amatoare a jucătorilor. Sandu spune că nu este deloc un secret viaţa sportivă a "câinilor", şi dă ca exemplu pozitiv Unirea Urziceni, echipă la care Dan Petrescu i-a ţinut sub supraveghere strictă pe jucători şi echipa este pe primul loc în Liga I înaintea ultimei etape.
"Cred că jucătorii echipei Dinamo nu sunt profesionişti, sau o parte dintre ei. Au existat atenţionări încă din iarnă, că nu sunt profesionişti, au o viaţă extra-sportivă bogată. Atitudinea jucătorilor a dus la această nereuşită. Pentru că locul 2 sau 3 e o nereuşită, în condiţiile în care au fost aproape campioni. Poate şi cei de pe banca tehnică trebuiau să fie mai zbiri, în sensul bun al cuvântului. În contrapartidă, Dan Petrescu a fost zbir, iar acum jucătorii îi mulţumesc. Ei trebuie să ştie clar că fără Dan Petrescu nu ajungeau aici, sau fără Mihai Stoica. Şi cel din umbră, Bucşaru, care a rezolvat toate problemele adminsitrative. Iată că se poate să avem rezultate fără să ieşim tot timpul la tv, să ne înjurăm şi la final să zâmbim", a precizat preşedintele FRF, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close