Antena 3 CNN Sport Fotbal intern MM Stoica: "Aş fi foarte dezamăgit să fim prima echipă bătută de Steaua după 13 meciuri"

MM Stoica: "Aş fi foarte dezamăgit să fim prima echipă bătută de Steaua după 13 meciuri"

MM Stoica: "Aş fi foarte dezamăgit să fim prima echipă bătută de Steaua după 13 meciuri"
28 Noi 2008   •   19:03

Unirea Urziceni mai are un hop de trecut pentru a fi încoronată drept campioană de toamnă în Liga I. Meciul din Ghencea, cu Steaua, are însă şi o altă miză pentru managerul general al Unirii, Mihai Stoica, care spune că ar fi foarte dezamăgit ca formaţia ialomiţeană să fie prima învinsă de roş-albaştrii după 13 meciuri. "Momentul greu pe care îl traversează Steaua ar putea reprezenta un avantaj pentru noi. Ei au avut rezultate nesatisfăcătoare, dar au orgoliul rănit şi jucătorii lor vor face tot posibilul pentru a lua cele trei puncte de care au mare nevoie. Avem o şansă mare pe care vrem să o fructificăm", a spus Stoica.
Oficialul ialomiţenilor a ţinut să dezmintă zvonurile conform cărora echipa sa se va preda deliberat în faţa Stelei, ca urmare a relaţiilor de afaceri dintre cei doi patroni, Gigi Becali şi Dumitru Bucşaru. "Unirea va juca numai pe teren, iar toţi cei care vor încerca să lanseze zvonuri fără acoperire, că noi am merge acolo fără luptă, să-şi vadă de treaba lor. Eu nu cred că mai sunt aranjamente în fotbalul românesc, iar dacă mai sunt, sunt foarte bine camuflate", a declarat fostul manager din Ghencea.
Referitor la şansele la titlu ale echipei sale, Stoica a afirmat: "Nu am spus că nu mă gândesc la câştigarea campionatului, am spus că nu e obiectivul nostru. E un vis pentru noi, iar visele de obicei nu devin realitate. Nu putem să vorbim de titlu la Urziceni, când nici măcar nu s-a terminat prima repriză. Dacă Urziceniul învinge luni, vor fi 11 puncte între noi şi Steaua, la fel ca şi anul trecut între Steaua şi CFR Cluj. Cred că am spus destul. Important e să stăm cât mai mult acolo".
Partida Steaua-Unirea Urziceni, din etapa a 17-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20:30.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close