Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Moldovan: "Trebuie să fii prea bun să iei puncte la Dinamo acasă, dar scorul e prea drastic"

Moldovan: "Trebuie să fii prea bun să iei puncte la Dinamo acasă, dar scorul e prea drastic"

Moldovan: "Trebuie să fii prea bun să iei puncte la Dinamo acasă, dar scorul e prea drastic"
Sursa foto: viorel moldova
12 Apr 2009   •   13:23

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, sâmbătă, după jocul pierdut cu Dinamo, scor 1-4, că formaţia sa a cedat în partea a doua a jocului, dar consideră că scorul este prea drastic şi nu reflectă realitatea din teren.

"E o înfrângere dureroasă, iar scorul este prea drastic. În prima repriză am jucat bine, iar Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, am fi putut chiar face diferenţa. În a doua repriză, prin accidentarea lui Ljubinkovic, mijlocul terenului nu a mai funcţionat. După eliminarea lui Cânu s-a destabilizat tot sistemul de joc, chiar dacă am încercat să revenim. Am luat 4 goluri pentru că ei ne-au prins pe contraatac, dar asta este. Ei şi-au luat toate măsurile împotriva noastră. Ne-am propus să jucăm foarte bine, dar nu ne-a reuşit. Trebuie să fii mult prea bun să iei puncte la Dinamo", a afirmat Moldovan.

În vreme ce Rednic crede că succesul obţinut de formaţia sa este unul foarte important şi pe deplin meritat.

"Este o victorie importantă şi meritată contra unei echipe foarte bune. Prima repriză a fost echilibrată, dar şi atunci am înscris un gol şi am mai avut alte două-trei ocazii de a marca. După eliminarea lui Cânu era clar că Dinamo, la jucătorii pe care îi are pe teren, va câştiga. Mă bucur pentru Marius Niculae că a înscris trei goluri. Pentru că a intrat botos că nu a jucat titular la meciul cu Craiova", aprecia antrenorul câinilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close