Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Napoli, referindu-se la arbitraje: "Suntem o echipă mică, trebuie să înghiţim tot"

Napoli, referindu-se la arbitraje: "Suntem o echipă mică, trebuie să înghiţim tot"

Napoli, referindu-se la arbitraje: "Suntem o echipă mică, trebuie să înghiţim tot"
Sursa foto: Nicolo Napoli
20 Noi 2009   •   09:05

Astra Ploieşti este o echipă mică, motiv pentru care antrenorul Nicolo Napoli este convins că arbitrajele sunt, mai mereu orientate împotriva sa. Dinamo a eliminat joi Astra din Cupa României, după un 2-1 la Ploieşti, meci în care brigada de arbitri s-a văzut din plin, luând şi unele decizii care ar putea fi puse la îndoială. Cu toate acestea, Napoli crede că Dinamo a meritat calificarea în semifinale.
"Cred că am reuşit un joc bun, mai ales în prima repriză. De câte ori jucăm contra unor echipe de calibru avem anumite dificultaţi şi mi-ar plăcea să cred că acestea nu sunt generate şi de arbitraj. Au fost unele fragmentări ale jocului, mai ales în repriza a doua, care ne-au scos din ritm. Am ratat şi şansa omului în plus, de care nu am ştiut să beneficiem, iar eliminarea lui Strătilă a fost copilărească. Cred că arbitrii au echilibrat prea repede balanţa. Apoi, în încercarea de a egala, am lăsat spaţii mari şi, pe acest fond, au venit marile ocazii ale adversarilor, în final. Cred că, la golul nostru anulat, Păun a fost în poziţie regulamentară, cum mai cred că, la primul gol al lui Dinamo, a fost fault în prealabil. Dar la fel de bine şi faultul nostru de la golul egalizator ar fi putut fi în afara suprafeţei de pedeapsă. Una peste alta, cred cã rezultatul este corect, iar noi trebuie să ne gândim acum că ne aşteaptă un meci greu, luni, cu Steaua. Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot!", a declarat Napoli după meci, potrivit Mediafax.
Partida Astra - Dinamo s-a încheiat cu scorul de 1-2, iar "câinii" au obţinut biletele pentru semifinalele competiţiei, alături de CFR Cluj, FC Vaslui şi FC Braşov. Andrei Cristea a înscris amândouă golurile bucureştenilor, în timp ce Păun a semnat reuşita echipei din Ploieşti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close