Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicoliţă şi Goian: "Nu vrem să plecăm de la Steaua"

Nicoliţă şi Goian: "Nu vrem să plecăm de la Steaua"

Nicoliţă şi Goian: "Nu vrem să plecăm de la Steaua"
11 Ian 2009   •   21:39

Cei doi jucători ai vicecampioanei Steaua au declarat cu convingere, pentru Antena 1, că o plecare de la clubul din Ghencea nu face parte, în acest moment, din planurile lor. Prioritar pentru Nicoliţă şi Goian este, mai spun ei, să câştige cu echipa "roş-albastră" cel de-al 24-lea titlu de campioană din palmaresul clubului.
"Acum nu aş pleca, ci doar dacă clubul consideră că trebuie s-o fac, pentru o ofertă bună. Eu nu mă gîndesc decît să rămîn la Steaua şi să obţin cît mai multe titluri de campion", îşi declară mijlocaşul Bănel Nicoliţă ataşamentul faţă de echipa din Ghencea.
Nici fundaşul central Goian nu se lasă mai prejos, întărind declaraţiile colegului său: "Sincer, în această iarnă nu m-am gândit la un transfer. Nu sunt dezamăgit din cauza asta. Am văzut multe lume necăjită şi tot ce îmi doresc este să fiu sănătos".
Nicoliţă şi Goian au plecat, duminică, în cantonamentul din Spania împreună cu antrenorul Marius Lăcătuş şi cu restul colegilor. Delegaţia Stelei va sta în localitatea Oliva Nova şi va disputa două amicale, împotriva elveţienilor de la FC Zurich şi spaniolilor de la Alicante.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Banel Nicolita Dorin Goian FC Steaua
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close