Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nu Liga Campionilor, ci Liga a II-a. Varga: "Viitorul meu e la Sportul, vreau să promovăm!"

Nu Liga Campionilor, ci Liga a II-a. Varga: "Viitorul meu e la Sportul, vreau să promovăm!"

Nu Liga Campionilor, ci Liga a II-a. Varga: "Viitorul meu e la Sportul, vreau să promovăm!"
Sursa foto: dacian varga
21 Iul 2009   •   17:39

Echipele româneşti se luptă an de an, mai mult sau mai puţin corect pentru a atinge eternul "El Dorado", Liga Campionilor. Drumul este, însă, foarte scurt din Liga Campionilor în Liga a II-a pentru unii, în amândouă sensurile. Dacă tânărul Marinescu merge la Unirea Urziceni de la Petrolul pentru a juca direct în Ligă, pentru Dacian Varga drumul este cel invers. Campion al României cu Unirea, Varga a ratat transferul definitiv la echipa lui Dan Petrescu şi s-a obişnuit deja cu gândul că va juca în noroaiele din eşalonul secund.
Împrumutat în returul campionatului trecut de la Sportul Studenţesc la Unirea, la pachet cu Tibi Bălan, Varga a avut un rol extrem de important la titlul câştigat de trupa lui Dan Petrescu, culminând cu golul marcat de mijlocaş în meciul cu Dinamo. Bucuria de la victoria cu FC Timişoara, 2-1, repetată după Unirea - Steaua 1-1, a fost una imensă pentru Varga, dar finalul sezonului i-a răpit visul pentru care muncise din greu: să joace în Liga Campionilor.
Negocierile dintre Mihai Stoica şi Vasile Şiman s-au împotmolit în suma de transfer, iar varianta Standard Liege a picat şi ea. Urmează încă un sezon în Liga a II-a pentru eternul student Dacian Varga, acum în vârstă de 24 de ani.
"Asta e, dacă nu s-a concretizat nimic, rămânem aici şi trebuie să ne concentrăm pe munca pe care o avem la Sportul. În Liga a 2-a e mai greu ca-n Liga 1! Chiar nu am ce să fac. Nu mă interesează câţi bani vrea Şiman pe mine. Important este să joc cât mai bine pentru echipa la care sunt şi să fiu sănătos. Eu îmi doresc să rămân la Sportul acum. Dacă o să rămână aceeaşi echipă aici, eu zic că vom promova fără probleme în Liga 1 şi că vom face o impresie foarte bună", a declarat Varga la GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close