Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nu vrea să fie "ultimul mohican". Dorin Goian ar merge şi în Arabia, doar să prindă un transfer

Nu vrea să fie "ultimul mohican". Dorin Goian ar merge şi în Arabia, doar să prindă un transfer

Nu vrea să fie "ultimul mohican". Dorin Goian ar merge şi în Arabia, doar să prindă un transfer
Sursa foto: dorin goian
27 Iun 2009   •   17:30

Cei mai mulţi dintre colegii săi de generaţia au plecat deja din Ghencea, iar Goian vrea să facă acelaşi pas. "Ministrul apărării" de la Steaua a petrecut deja cinci ani la formaţia militară şi a declarat că îşi doreşte un transfer în străinătate, chiar dacă acest lucru ar însemna să se ducă la o echipă din ţările arabe.
Goian este în acest moment cu lotul stelist în cantonamentul din Austria, unde Cristiano Bergodi a condus vineri primul antrenament la noua sa echipă. Iată ce a declarat Goian la o conferinţă de presă susţinută la Klagenfurt.
"Eu cred că e momentul să plec de la Steaua. Nu mă interesează ce spun alţii, eu vreau să plec. Aş fi dispus să merg chiar şi în Arabia", a precizat fundaşul, potrivit prosport.
Din generaţia Stelei care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA în 2006, Goian este unul dintre ultimii jucători. Pe rând, au plecat Sorin Paraschiv (Rimini), George Ogăraru (Ajax Amsterdam), Nicolae Dică (Catania), Mirel Rădoi (Al Hilal), Victoraş Iacob (Kaiserslautern) sau Mihai Neşu (FC Utrecht). Din garda veche, doar Petre Marin, Sorin Ghionea şi Bănel Nicoliţă au mai rămas, dar Goian este singurul care poate spera la un transfer important, ceilalţi fiind ori înaintaţi în vârstă, ori în formă foarte slabă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close