Antena 3 CNN Sport Fotbal intern O etapă cu porţile închise pentru Steaua, după incidentele de la jocul cu Timişoara. Gigi contestă amenda

O etapă cu porţile închise pentru Steaua, după incidentele de la jocul cu Timişoara. Gigi contestă amenda

O etapă cu porţile închise pentru Steaua, după incidentele de la jocul cu Timişoara. Gigi contestă amenda
28 Apr 2010   •   19:15

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, sancţionarea clubului Steaua cu interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion pentru o etapă şi cu amendă de 50.000 de lei, după incidentele provocate de fani la meciul de duminică, cu FC Timişoara.

"Nu mai există limită de kilometri, Steaua poate organiza jocul oriunde, chiar şi în acelaşi oraş, însă nu pe propriul stadion", a declarat preşedintele comisiei, Ioan Neagu, citat de Mediafax.

Patronul Stelei, Gigi Becali, consideră suspendarea ca fiind justă, însă a acuzat că decizia privind amenda a fost influenţată de şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cu care se află în conflict în ultima vreme.

"Este o decizie care nu poate fi comentată. Acele lucruri chiar s-au întâmplat. Amendă nu avem de ce să primim. Pentru că ne-am luat toate măsurile. Cei de la Comisie sunt nişte păcălici. Nu înţeleg de ce ne-au amendat. Ei vor să arate că sunt şmecheri. Dragomir vrea să se dea important. Toată lumea ştie că cei de la Comisie sunt sclavii lui Dragomir. Mitică e un om de nimic", a declarat Gigi Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gigi Becali
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close