Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 0-2. Ialomiţenii au pus iar presiune pe Dinamo (VIDEO)

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 0-2. Ialomiţenii au pus iar presiune pe Dinamo (VIDEO)

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 0-2. Ialomiţenii au pus iar presiune pe Dinamo (VIDEO)
Sursa foto: dacian varga
17 Mai 2009   •   18:55

Unirea Urziceni a trecut cu un punct peste Dinamo şi este noul lider din Liga I, cel puţin până la meciul Dinamo - FC Timişoara de duminică seară. Ialomiţenii s-au impus în ultima jumătate de oră a meciului cu Galaţi, prin golurile lui Varga şi Onofraş. Oţelul a rămas la şase puncte de linia retrogradării, dar este scutită practic de emoţii în acest final de sezon.
Două echipe care şi-au dorit mult am putut vedea în prima repriză, dar elevii lui Petre Grigoraş şi Dan Petrescu n-au avut multe reuşite în ciuda efortului. Lupta de la centrul terenului a dus rareori la ocazii periculoase, iar atunci când defensivele au fost puse în dificultate, cei doi portari s-au descurcat cu brio. Cele mai mari ocazii ale primului mitan au fost de fapt situaţii în care jucătorii nu au reuşit să ajungă la minge în poziii bune sau au ratat preluarea, scorul de 0-0 din minutul 45 fiind, astfel, unul logic.
Oţelul, o echipă care nu se teme să joace fotbal, a fost mai periculoasă după pauză, iar Pena şi Ibeh l-au testat pe Arlauskis. Echipa oaspete a dovedit, însă, caracter şi a deschis scorul în minutul 65. Frunză a şutat foarte spectaculos din vole, dar Kolev a respins în dreapta. Mingea a ajuns, însă, la Dacian Varga, care a prins un şut de zile mari din unghi, uşor deviat, care a trecut pe deasupra portarului şi a intrat în poartă.

Plumb în ghete a fost golul lui Varga pentru moralul gazdelor, iar finalul de meci a fost relativ liniştit. Frunză şi Onofraş au trecut pe lângă gol în mai multe rânduri, dar au părut că sunt urmăriţi de ghinion. Cârjă, de la Oţelul, a adus ceva linişte oaspeţilor când a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben de arbitrul Iuri Baskakov în minutul 79. Apostol a reuşit să se acopere de penibil atunci când a trimis mingea pe lângă din cinci metri, dar Unirea a înscris, totuşi, încă o dată. În prelungiri, Onofraş, revenit după o foarte lungă accidentare, a primit o pasă lungă şi l-a depăşit din preluare pe Kolev la 30 de metri de poartă, a sprintat spre poarta goală şi a înscris cu multă siguranţă.

Finalul de partidă a găsit Oţelul cu doi jucători în minus, după ce portarul Kolev s-a accidentat şi i-a făcut loc în poartă mijlocaşului Gabi Paraschiv. Căpitanul gălăţenilor nu a mai primit, însă, gol, iar rezultatul de 0-2 este unul de aur pentru oaspeţi şi unul care nu o deranjează prea mult pe Oţelul, care este în proporţie de 99% salvată de la retrogradare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close