Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrescu îşi avertizează jucătorii că îi vinde după Unirea - Braşov 0-1. "Îmi vine să-mi bag piciorul"

Petrescu îşi avertizează jucătorii că îi vinde după Unirea - Braşov 0-1. "Îmi vine să-mi bag piciorul"

Petrescu îşi avertizează jucătorii că îi vinde după Unirea - Braşov 0-1. "Îmi vine să-mi bag piciorul"
Sursa foto: dan petrescu
28 Oct 2009   •   12:06

Unirea Urziceni a părăsit Cupa României încă din faza optimilor de finală, iar meciul cu Braşov l-a enervat la culme pe antrenorul Dan Petrescu. La o săptămână de la miracolul de la Glasgow, Petrescu a făcut show pe margine, fiind şi eliminat la pauză, şi i-a ameninţat pe jucători că dacă se mai prezintă astfel atunci nu vor prinde primăvara la Urziceni.
"Îmi vine să-mi bag piciorul în el de fotbal. Să iei bătaie de la o echipă care a avut 2-3 ocazii nu e normal. Portarul nostru a şomat, noi am avut 4-5 ocazii incredibile, la ultima ocazie a fost penalty clar dar arbitrul nu a văzut sau nu a vrut să vadă. Era perfect pentru noi să fim în sferturi în primăvară." a spus Petrescu, potrivit gsp.
Colericul antrenor a explicat şi de ce a fost trimis în tribune la pauză de către arbitrul Sebastian Colţescu:
"I-am zis să lase jocul mai liber şi el mi-a spus: bine, a doua repriză stai în tribună. Oricum văd mai bine jocul de sus, dar meciul viitor aş fi vrut să stau pe bancă", a declarat tehnicianul Unirii.
"Poate că meciurile din Liga Campionilor ne-au oprit elanul în campionatul intern, dar cei care au fost trimişi pe teren ar fi trebuit să merite să îmbrace tricoul campioanei. Nu a fost deloc aşa. Am schimbat nouă jucători faţă de meciul de la Târgu Jiu şi echipa trebuia să arate mult mai bine, dar nu a fost aşa. Vine imediat iarna, iar cine nu merită să joace va fi trimis să evolueze pentru o altă echipă. Unii dintre cei de azi nu s-au ridicat la nivelul aşteptat şi e nevoie de o schimbare. Nu e o ameninţare, dar ăsta e fotbalul, mereu apar schimbări. Nu putem să îi ţinem doar pentru a lua salariul şi atât", ", a tunat Petrescu la conferinţa de presă de după meci.
Unirea Urziceni a pierdut marţi partida din optimile de finală ale Cupei României cu FC Braşov cu scorul de 0-1. Singurul gol al partidei a un autogol marcat de Daniel Munteanu în minutul 12.
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close