Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrescu: Se putea şi mai bine. Vezi ce au declarat şi jucătorii Unirii, după 4-1 la Glasgow

Petrescu: Se putea şi mai bine. Vezi ce au declarat şi jucătorii Unirii, după 4-1 la Glasgow

Petrescu: Se putea şi mai bine. Vezi ce au declarat şi jucătorii Unirii, după 4-1 la Glasgow
21 Oct 2009   •   03:07

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, s-a declarat mulţumit de victoria obţinută cu 4-1 la Glasgow, însă nu şi de jocul elevilor săi în partida cu Rangers din Liga Campionilor. Cel puţin nu în totalitate. "Sunt mulţumit de rezultat. Este o victorie foarte bună, va fi minunată dacă ne vom califica, dacă nu va fi doar de palmares. Nu am fost în formă maximă chiar dacă am câştigat cu 4-1. Ca şi joc, puteam să jucăm mai bine. După ce am schimbat sistemul, am jucat mai bine", a spus "Bursucul", aflat la prima victorie în Liga Campionilor ca antrenor.

Petrescu a mai spus că este important ca Unirea să nu piardă următorul meci. "Atunci va fi foarte greu să mai pierdem primăvara europeană. Capul jos, la muncă şi să nu ne lăudăm prea mult, pentru că fotbalul te pedepseşte", a mai spus tehnicianul.

Eroul ialomiţenilor pe Ibrox, Pablo Brandan, era şi el fericit la finalul partidei, în care a marcat un gol şi a dat o pasă de gol. "Cred că am maritat pe deplin victoria. Sunt foarte bucuros, am avut o săptămână foarte grea, dar ne-am pregătit bine. Scoţienii nu sunt deloc adversari uşori şi de aceea bucuria e mai mare. La 1-0 ne-a fost foarte greu, dar echipa a reacţionat bine. Dumnezeu ne-a ajutat azi şi ne bucurăm enorm", a spus Brandan.

Alte declaraţii ale ialomiţenilor:
Bruno Fernandes, jucător - Dacă îmi zicea cineva înainte de meci că o să câştigăm cu 4-1, i-aş fi zis că visează frumos. Dar iată că dacă ai încredere se mai întâmplă şi astfel de victorii. Vrem să ne bucurăm de rezultatul ăsta şi de mâine ne gândim la următorul meci din campionat. La faza penalty-ului cauzat de henţul meu i-am spus arbitrului că nu am avut nici o reacţie, însă el mi-a zis că am mişcat mâna. Până la urmă a fost bine că nu a mai contat acest penalty.

Mihai Stoica, manager - Nu suntem entuziasmaţi pentru că nu s-a realizat o mare performanţă, ci doar un mare rezultat. Calificarea în primăvara europeană ar fi o performanţă extraordinară.

George Galamaz, jucător - Ne simţim foarte bine. Ne bucurăm enorm, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, mai avem de luptat pentru a ne gândi la calificare. E un rezultat extraordinar, nu e la îndemâna oricui să câştigi un meci în Liga Campionilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close