Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Planurile lui Rednic, date peste cap la poalele Tâmpei. Braşov - Dinamo 2-0 (VIDEO)

Planurile lui Rednic, date peste cap la poalele Tâmpei. Braşov - Dinamo 2-0 (VIDEO)

Planurile lui Rednic, date peste cap la poalele Tâmpei. Braşov - Dinamo 2-0 (VIDEO)
22 Noi 2008   •   16:32

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, declara înaintea partidei de la Braşov că formaţia sa are nevoie de două victorii pentru a termina turul pe locul I. A desconsiderat astfel Unirea Urziceni, care se află în faţa "câinilor" în clasament, atribuindu-i din oficiu cel puţin un semi-eşec în următoarele două etape, dar a desconsiderat şi formaţia lui Răzvan Lucescu.
FC Braşov s-a impus cu scorul de 2-0, într-un meci care a început cu o întârziere de 20 de minute din cauză ninsorii care s-a abătut asupra oraşului de la poalele Tâmpei. Pe un teren acoperit de zăpadă, elevii lui Răzvan Lucescu s-au impus prin golurile marcate de Marian Cristescu şi Roman, administrând echipei bucureştene a doua înfrângere consecutivă.
Gol Cristescu

În minutul 70, Rui Duarte a centrat de pe partea dreaptă şi Marian Cristescu a înscris cu capul din plonjon. Pe finalul partidei, în minutul doi al prelungirilor, gazdele au mai punctat o dată, prin Roman, cu un şut din şase metri, la capătul unei acţiuni în care apărarea dinamovistă a fost făcută şah-mat.
Gol Roman

Au evoluat echipele:
FC Braşov
Stelea - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Senin - Roman, Măldărăşanu, Ilyeş, C. Munteanu (M. Cristescu 68) - Dedu (Surdu 79), Hadnagy (59 Sburlea). Antrenor: Răzvan Lucescu.
Dinamo
Lobonţ - Blay, L. Goian, J. Cesar, Diabate - Izvoranu (Dragoş Grigore 76) - Torje (Miranda 75), Dănciulescu, Ad. Cristea (Mitea 81) - A. Cristea, M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.
Foto: GSp
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Dinamo Bucuresti
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close