Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Timişoara-FC Braşov 4-0. Banatul se uită spre titlu (VIDEO)

Poli Timişoara-FC Braşov 4-0. Banatul se uită spre titlu (VIDEO)

Poli Timişoara-FC Braşov 4-0. Banatul se uită spre titlu (VIDEO)
29 Noi 2008   •   20:04

Încă cu un moral bun, Poli Timişoara a primit vizita echipei lui Răzvan Lucescu. Formaţia de sub Tâmpa se simţea probbail în formă după un tur relativ reuşit, dar mai ales după victoria cu Dinamo din etapa trecută.
Poli încă visează la un loc întâi în campionat, iar duminică au luptat să demonstreze că au valoare. Lucru pe care l-au reuşit pe deplin după victoria categorică.
Formaţia a reuşit să îşi păstreze o statistică bună pentru meciurile de acasă, unde nu au pierdut decât o dată în opt meciuri.
Prima reuşită a lui Poli avea să fie de fapt un autogol al lui Voicu. Acesta trimite în poarta proprie după ce nu s-a înţeles cu Stelea.
Al doilea gol, dar prima reuşită a bănăţenilor avea să vină în miunutul 26, când Gigel Bucur îi pasează lui Artiom Karamian. Acesta vede spaţiul liber şi bagă mingea în plasă peste Stelea, care atinge mingea dar nu reuşeşte să o oprească. 2-0

Al treilea gol . Minge arncată frumos de Goga în careu, fundaşii braşoveni sunt prost plasaţi, iar Magera loveşte mingea cu capul pentru a face 3-0.

Acelaşi Magera recidivează când mai erau opt minute de joc. De data aceasta, un şut puternic din careu îl învinge pe Stelea. 4-0

Fanii bănăţeni sunt în extaz şi scandează neîntrerupt numele tehnicianului Dusan Uhrin!
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Timisoara FC Brasov Razvan Lucescu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close