Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Portarul Cristi Munteanu, dat afară de la Astra Ploieşti, după ce s-a simţit vizat în conflictul Napoli - Dinamo

Portarul Cristi Munteanu, dat afară de la Astra Ploieşti, după ce s-a simţit vizat în conflictul Napoli - Dinamo

Portarul Cristi Munteanu, dat afară de la Astra Ploieşti, după ce s-a simţit vizat în conflictul Napoli - Dinamo
09 Dec 2009   •   16:22


Înaintea partidei Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, Nicolo Napoli, antrenorul ploieştenilor, a declarat că jucătorii împrumutaţi de la Dinamo, Miranda şi Ganea, au fost ameninţaţi telefonic că au cariera în pericol. Pentru a evita orice discuţii, Napoli a decis să nu îi convoace pe cei doi la lot.

Napoli a decis însă să îl lase în afara echipei şi pe portarul Cristi Munteanu, care s-a simţit suspectat de blat şi a avut un conflict cu antrenorul Astrei. "Nu îmi permit să fiu bătaia de joc a lui Napoli. Am un nume pe care mi l-am construit prin ani grei de muncă şi antrenamente, nu merit aşa ceva. Se ştie că Dinamo a pierdut împotriva mea puncte şi când eram la FC Naţional, şi anul trecut, când a făcut 0-0 cu Otopeni şi am apărat tot ce am avut", a declarat Cristi Munteanu.

În urma acestor declaraţii, clubul Astra Ploieşti a anunţat printr-un comunicat că portarul a fost exclus din lot în urma "ieşirilor sale inadmisibile din vestiar şi declaraţiilor mincinoase şi defăimătoare la adresa antrenorului Nicolo Napoli". În comunicat, clubul a explicat şi motivul real al netitularizării lui Cristi Munteanu: "Totul s-a produs din momentul în care antrenorul a hotărât titularizarea lui Miron, preferat pentru un meci în care se anticipa (şi aşa s-a întâmplat!) că Dinamo va juca cu mingi înalte".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close