Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Porumboiu după CFR - Vaslui 2-0: "Serea a venit cu temă clară de la Mircea Sandu! Nu a dat penalty-uri evidente"

Porumboiu după CFR - Vaslui 2-0: "Serea a venit cu temă clară de la Mircea Sandu! Nu a dat penalty-uri evidente"

Porumboiu după CFR - Vaslui 2-0: "Serea a venit cu temă clară de la Mircea Sandu! Nu a dat penalty-uri evidente"
Sursa foto: adrian porumboiu
30 Apr 2009   •   09:06

Patronul clubului moldovean FC Vaslui a lansat un atac de o duritare fără precedent la adresa conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Porumboiu a acuzat că arbitrul semifinalei cu CFR Cluj, Ionică Serea, a viciat puternic rezultatul, arbitrând în favoarea campioanei României, la cererea directă a lui Mircea Sandu. Iuliu Mureşan neagă că echipa sa ar fi câştigat altfel decât datorită jucătorilor săi.
CFR Cluj a câştigat, miercuri, în meciul de la Urziceni, dreptul de a juca finala Cupei României cu FC Timişoara. Echipa ardeleană, deţinătoarea trofeului, a beneficiat, însă, de un drum neted spre ultimul act datorită arbitrajului părtinitor, a spus patronul echipei eliminate, Adrian Porumboiu.
"Cine altcineva decât Serea îşi putea permite să facă ceea ce s-a făcut astăzi? Nu putea să facă aceste lucruri de capul lui! El a venit cu o temă foarte clară de la Mircea Sandu! La prima fază de penalty a fost fault la Temwanjera, la fel şi la Wesley, nu se poate spune că a căutat faultul. A fost o altă fază clară de penalty.", a declarat fostul arbitru, la GspTV.
"Odată la 6-7 luni îl trimit ei pe Serea să execute câte o sarcină de-asta. Vasluiul era o echipă care se bătea pentru un loc de cupă europeană şi trebuia scoasă din joc! L-am văzut pe Serea în vestiarul Clujului de vreo două ori! E o ruşine ce s-a întâmplat astăzi!", a continuat patronul tirul la adresa lui Serea.
Oficialii proaspetei finaliste a Cupei României, CFR Cluj, au avut un ton împăciuitor atunci când au vorbit despre declaraţiile lui Porumboiu şi despre meciul de miercuri seară. Iuliu Mureşan, preşedinte al feroviarilor, este de părere că echipa sa a câştigat pe teren în condiţii absolut normale şi se poate bucura, acum, liniştită de privilegiul de a juca finala.
"Nu sunt de acord cu domul Porumboiu, cred că noi am jucat mai bine şi de aceea am câştigat. Suntem în revenire de formă, echipa a câştigat pe merit, noi am vrut foarte mult să câştigăm acest meci, să jucăm cu trofeul pe masã. Cupa este în vitrina cu trofee a clubului şi vrem să o păstrăm. Nu cred că Porumboiu va retrage echipa din campionat, noaptea este un sfetnic bun, cred că se va calma şi îşi va da seama că nu este chiar aşa. Nu cred că a fost penalty pentru FC Vaslui, s-a văzut clar că nu a fost penalty", a declarat pentru Mediafax preşedintele ardelenilor.
CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în partida de la Urziceni cu FC Vaslui, după golurile lui Diego Ruiz (minutul 10) şi Alvaro Pereira (minutul 92). Porumboiu a acuzat un fault al clujenilor care a premers faza golului lui Ruiz şi două penalty-uri neacordate pentru FC Vaslui, după faulturi suferite de Temwanjera şi Wesley.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close