Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Porumboiu îl acuză pe Răzvan Lucescu: Arbitrajul de la meciul cu Braşov a fost temă dată de selecţioner

Porumboiu îl acuză pe Răzvan Lucescu: Arbitrajul de la meciul cu Braşov a fost temă dată de selecţioner

Porumboiu îl acuză pe Răzvan Lucescu: Arbitrajul de la meciul cu Braşov a fost temă dată de selecţioner
17 Aug 2009   •   01:30


Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui, a declarat, duminică seara, că formaţia sa a fost dezavantajată de arbitri în partida cu FC Braşov, încheiată la egalitate, scor 2-2. Fostul mare arbitru nu s-a oprit însă aici. El a declarat şi că ?tema a fost dată de selecţioner?, cunoscut fiind faptul că Răzvan Lucescu a antrenat în trecut FC Braşov.

?Meciul l-am pierdut pe mâna noastră. Arbitrajul este însă într-o mlaştină din care nu poate ieşi. Arbitrul de la Vaslui a avut temă clară să facă orice pentru a tăia construcţia echipei. Când dădea un fault pentru Braşov era bucuros ca şi când câştiga la loto. După acest arbitraj cred că tema a fost dată de selecţioner?, a declarat Adrian Porumboiu la Fanatik Show.

Arbitrul întâlnirii, Radu Petrescu, a primit nota 7 din partea cotidianului Gazeta Sporturilor, dar Adrian Porumboiu a declarat că ?Dacă Radu Petrescu ajunge arbitru FIFA ne împuşcăm cu toţii! Când am văzut delegările i-am spus lui Huzu că sunt probleme cu acest arbitru?.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că este ?jenant, penibil şi revoltător? să răspundă unor astfel de acuze. ?Este strigător la cer ca eu să fiu pus în situaţia asta. Nu vreau să îl jignesc pe domnul Porumboiu. Sunt dezamăgit că există pesonaje care fac astfel de declaraţii?, a comentat selecţionerul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close