Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a aflat cu cine a picat Steaua în preliminariile Champions League

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a aflat cu cine a picat Steaua în preliminariile Champions League

 Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a aflat cu cine a picat Steaua în preliminariile Champions League
04 Aug 2017   •   13:57

Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali, l-a invocat din nou pe Dumnezeu ca aliat în lupta pentru atingerea grupelor Ligii Campionilor.

"Mulțumesc la Dumnezeu că ne-a dat un adversar la care să putem spera. Mai știi că vin 40 de milioane de euro la buzunarul lui Gigi Becali, că Dumnezeu face. Ținta noastră a fost jucarea play-off-ului și 12 milioane. Fără bani nu se poate. Am luat vreun ban acasă? Că vrea Dumnezeu 40.... Eu știu cum să i întorc. Dumnezeu îmi dă semne, că mi l-a dat pe Nicolae Dică. Dacă ar fi după sufletul lui, ar trebui să câștigăm Liga Campionilor. Eu cred că ne vom califica. Nu puteam să țin cu Viitorul. Și atunci ca să nu fiu împotriva lui nașul meu, Hagi, am zis că nu mă uit. Acolo a fost un ghinion, o minune împotriva lui. Echipa aia de doi lei să-i dea patru goluri", a declarat Gigi Becali.

Echipa de fotbal FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal cu formaţia portugheză Sporting Lisabona, potrivit tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Nyon.

Vicecampioana României va disputa primul meci în deplasare, pe 15 sau 16 august, iar manşa secundă acasă, pe 22 sau 23 august.

FCSB va întâlni cea mai accesibilă formaţie din urna capilor de serie, conform coeficientului UEFA, lusitanii având 36,866 puncte (ultimul loc în urnă), în timp ce ''roş-albaştrii'' au fost prima echipă din urna outsiderilor (35,370 puncte). FCSB a reuşit să evite echipe precum Sevilla, Napoli, Liverpool şi ŢSKA Moscova.

FCSB s-a calificat în play-off după 2-2 (acasă) şi 4-1 (deplasare) cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Champions League steaua FCSB
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close