Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Probleme cu "nocturna" sub Tâmpa, iar FC Braşov - Steaua nu va fi televizat

Probleme cu "nocturna" sub Tâmpa, iar FC Braşov - Steaua nu va fi televizat

Probleme cu "nocturna" sub Tâmpa, iar FC Braşov - Steaua nu va fi televizat
Sursa foto: Steaua FC Brasov
03 Mar 2009   •   14:32

Meciul din etapa a XIX-a a Ligii 1 dintre FC Braşov şi Steaua Bucureşti, programat în acest weekend, se va juca departe de ochi telespectatorilor din România. Clubul braşovean îşi programase inaugurarea instalaţiei de nocturnă în meciul cu vicecampioana, dar problemele tehnice nu s-au lăsat mult aşteptate. Astfel, meciul a fost mutat de duminică vineri şi invers, iar ora, iniţial 15:30, a devenit 20:30 şi, apoi, 15:00.
În cele din urmă, partida dintre echipele antrenate de Răzvan Lucescu şi Marius Lăcătuş se va disputa duminică de la ora 15:00. Schimbările nenumărate au avut, însă, menirea de a scoate meciul din programul tv, iar suporterii nu vor putea vedea una dintre cele mai atractive confruntări ale weekendului în România. Oficialii "stegarilor" nu sunt, însă, deloc interesaţi de acest aspect:
"Nu am prea multe detalii, abia am aflat şi eu, dar, sincer, nu mă preocupă atât de tare dacă va fi sau nu televizat meciul. Nu am nici o putere de decizie şi nici nu pot influenţa acest lucru. Dacă aşa s-a decis, foarte bine, nu e nicio problemă, nu ne deranjează în nici un fel", a declarat, pentru Mediafax, Dinu Gheorghe.
Atitudinea braşovenilor nu este deloc pe placul conducerii Stelei, preşedintele Argăseală fiind de părere că instalaţia de nocturnă ar fi putut fi uşor pusă în funcţiune, declarând, conform prosport, următoarele:
"Faptul că partida noastră cu FC Braşov nu va fi televizată este un lucru pe care nu îl acceptăm la nivel de explicaţie. Mi se pare imposibil de crezut că nu poţi să găseşti nişte generatoare ca să pui nocturna în funcţiune. Nu ştiu dacă este vorba de şicane pe care vor să le facă braşovenii înainte de meci, dar atitudinea lor este neserioasă, mai ales că vorbim despre un club profesionist. Toate acestea apar după ce au anunţat LPF că merge nocturna, iar după aceea s-au schimbat".
Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close