Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid a umilit Steaua în derby, scor 5-1. Gigi Becali: A fost o ciuruială rapidă (VIDEO)

Rapid a umilit Steaua în derby, scor 5-1. Gigi Becali: A fost o ciuruială rapidă (VIDEO)

Rapid a umilit Steaua în derby, scor 5-1. Gigi Becali: A fost o ciuruială rapidă (VIDEO)
18 Apr 2010   •   22:14


Rapid Bucureşti şi-a recăpătat speranţa de a juca în Europa League, dar a obţinut şi o răzbunare sănătoasă pentru "cazul bricheta", umilind Steaua în Giuleşti. Rapid s-a impus cu 5-1 la capătul celor 90 de minute de joc şi l-a determinat pe patronul Stelei, Gigi Becali, să plece încă de la pauză de la stadion.

"Mă simţeam chiar umilit. Am luat patru goluri în 35 de minute, iar noi n-am avut nici măcar un corner. A fost pac-pac-pac şi gata, ne-au terminat. A fost o ciuruială rapidă. Acum o să mă rog să bată mâine CFR la Timişoara, ca să nu pierdem locul al doilea", a declarat Becali.

Gazdele au deschis scorul în minutul şapte, prin Ioniţă, după centrarea lui Bozovic. Marius Constantin l-a faulutat în careu apoi pe Kapetanos şi Steaua a revenit în joc opt minute mai târziu, după penalty-ul transformat de atacantul grec.





Ioniţă şi Cesinha aveau apoi să creeze golul doi, primul finalizând de la marginea careului mic. Cesinha a marcat şi el cinci minute mai târziu, când l-a lobat pe Tătăruşanu şi tot el a reluat din poartă la câţiva metri, după ce mingea părea să se scurgă în aut.





Steaua a cerut un cartonaş roşu la Săpunaru, pentru o intrare dură, însă arbitrul a lăsat jocul să continue şi în minutul 33 a dictat penalty la faultul lui Emeghara la Grigorie. Marius Constantin a transformat penalty-ul uşor, dar destul de corect, acordat, iar Rapid conducea cu 4-1 la pauză.



Scorul a devenit 5-1 în minutul 73, când Bozovici a şutat din afara careului, Tătăruşanu a deviat mingea în bară, balonul a ajuns la Helder, iar acesta a înscris de la şapte metri.



Au evoluat echipele:
Rapid: 33. Bornescu - 21. Săpunaru, 28. Ad. Iordache, 23. M. Constantin, 19. Bozovici - 15. C. Lazăr, 6. Matici - 20. Grigorie (2. Helder '71), 30. Spadacio (10. Herea '80), 7. Cesinha - 11. Ioniţă (27. Gauracs '77). Antrenor: Ioan Andone.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara (4. Golanski '88), 15. Tudose, 5. Jelev, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă, 10. C. Tănase, 8. Ov. Petre, 14. Toja (11. Arman Karamyan '60) - 28. B. Stancu, 9. Kapetanos (24. Surdu '81). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Rapid Bucureşti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close