Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid îi ia pe Roman şi Sburlea. "Sumele de transfer sunt record pentru Braşov"

Rapid îi ia pe Roman şi Sburlea. "Sumele de transfer sunt record pentru Braşov"

Rapid îi ia pe Roman şi Sburlea. "Sumele de transfer sunt record pentru Braşov"
27 Iun 2010   •   20:16

Venirea lui Dinu Gheorghe la Rapid a dus la aducerea celor mai buni jucători ai echipei FC Braşov în Giuleşti. Noul preşedinte al "feroviarilor" a reuşit şi aducerea jucătorilor Mihai Roman şi Sabin Sburlea, după ce îi transferase în prealabil pe Ezequias şi Rui Duarte. Patronul braşovenilor, Ioan Niculaie, a declarat că banii primiţi pentru Roma şi Sburlea reprezintă suma de transfer cea mai mare din istoria clubului.


"Am ajuns la un acord cu Rapidul pentru transferul jucătorilor Sabrin Sburlea şi Mihai Roman, în condiţii financiare foarte bune pentru FC Braşov. Înţelegerea prevede ca FC Braşov să mai încaseze 20 la sută dintr-un eventual transfer al lui Roman afară şi 10 la sută pentru Sburlea. Chiar sunt mulţumit de rezultatul negocierilor, este cea mai bună sumă din istoria clubului", a spus Niculaie, potrivit Mediafax.


Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, spune că aducerea celor doi jucători va ajuta foarte mult echipa antrenată de Marius Şumudică.


"Sunt două transferuri foarte bune pentru noi şi este clar că cei doi trebuie să fie printre cei mai buni de la Rapid. Mă aştept la mult de la ei şi sper ca după ce ajută Rapidul să îşi îndeplinească un obiectiv major, amândoi să facă pasul către un campionat mai puternic. Sunt doi jucători tineri şi de perspectivă şi personal mă declar mulţumit de transferuri", declarat fostul oficial al echipei de la poalele Tâmpei.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid FC Brasov
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close