Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid şi Dinamo au făcut din nou paşi greşiţi în lupta pentru titlu

Rapid şi Dinamo au făcut din nou paşi greşiţi în lupta pentru titlu

Rapid şi Dinamo au făcut din nou paşi greşiţi în lupta pentru titlu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Mar 2012   •   10:51

Continuă degringolada la Dinamo şi la Rapid. Cele două echipe bucureştene au pierdut din nou în etapa a 23-a din Liga I, iar CFR Cluj se poate distanţa la cinci puncte în fruntea clasamentului, în cazul în care va învinge, luni, pe teren propriu, pe Oţelul Galaţi.

 
Rapid a suferit a treia înfrângere consecutivă, 0-1 în deplasare cu FC Braşov, echipă pregătită de fostul antrenor al giuleşzenilor, Marius Şumudică. Unicul gol al partidei de sub Tâmpa a fost marcat de Nuno Viveiros, în minutul 34.
 
Oaspeţii au reuşit să marcheze cu cinci minute înainte de final, prin Ştefan Grigorie, dar asistentul Ciprian Danşa a semnalizat offside, iar braşoveanul Mateiu a fost elininat în minutul 88, pentru două cartonaşe galbene.
 
E un blocaj psihologic, genul de situaţie în care orice ai face, îţi iese totul pe dos. E cel mai periculos moment ce poate apărea în viaţa unei formaţii. Acum am pierdut în opt zile tot ce am muncit vreme de opt luni. E pentru prima oară în carieră când mi se întâmplă să am trei înfrângeri consecutive, un moment foarte greu de acceptat”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei.
 
De eşecul rapidiştilor a profitat FC Vaslui, care s-a impus cu 1-0 în Ştefan cel Mare, în faţa lui Dinamo, şi a urcat pe poziţia a treia în clasamentul Ligii I.
 
Golul moldovenilor a fost înscris în minutul 57 de Yero Bello, care l-a învins pe Bălgrădean cu o lovitură de cap din interiorul careului. În urma acestui eşec, alb-roşii au ajuns la a patra etapă consecutivă fără victorie, o parte a fanilor cerându-i demisia lui Liviu Ciobotariu.
 
În niciun caz nu mă gândesc la demisie. Sunt un caracter puternic. E adevărat că echipa trece printr-un moment greu, dar ar fi un gest de laşitate să o părăsesc acum. Cred că am şi suporterul conducerii, nu ştiu, nu am vorbit până acum”, a spus tehnicianul „câinilor”.
 
Tot în etapa a 23-a din Liga I, FCM Tg. Mureş a confirmat că victoria cu Steaua din runda precedentă nu a fost o întâmplare, ardelenii câştigând cu 2-0 la Ploieşti, cu Astra, rezultat care le permite să iasă din zona locurilor retrogradabile, după ce Sportul a pierdut la Sibiu, 0-1 cu Voinţa.
 
În primele meciuri ale etapei, disputate vineri, Pandurii Tg. Jiu s-a impus cu 2-0 la Mioveni, iar Concordia Chiajna şi Universitatea Cluj au remizat fără goluri.
 
Luni sunt programate partidele Ceahlăul - Petrolul, CFR Cluj - Oţelul şi Steaua - Gaz Metan.

Clasament Liga I: 1.CFR Cluj 47p (22j), 2.Dinamo 45p, 3.FC Vaslui 42p, 4.Rapid 41p, 5.Steaua 41p (22j)... 15.Sportul 24p, 16.Concordia 21p, 17.Petrolul 19p (22j), 18.CS Mioveni 11p.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close