Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid şi FC Braşov au terminat la egalitate, într-un meci decis de două penaltyuri

Rapid şi FC Braşov au terminat la egalitate, într-un meci decis de două penaltyuri

Rapid şi FC Braşov au terminat la egalitate, într-un meci decis de două penaltyuri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Sep 2011   •   19:12

Rapid şi FC Braşov au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci disputat pe stadionul din Regia, în etapa a 6-a din Liga I, şi care a fost decis de două lovituri de la 11 metri.

 
În urma acestui rezultat, echipa lui Răzvan Lucescu urcă pentru moment pe locul 2 în clasament, dar ratează şansa de a o egala la puncte pe Dinamo, în timp ce formaţia de sub Tâmpa urcă până pe locul 10, cu 7 puncte.
 
Giuleştenii au început mai bine meciul şi, în minutul 17, Deac a obţinut un penalty, după o intervenţie incorectă a lui Cristi Ionescu, iar Herea a transformat fără probleme. Până la pauză, tot gazdele au fost mai periculoase, Grigorie şi Pancu trecând pe lângă golul de 2-0, în timp ce la cealaltă poartă doar Mugurel Buga i-a dat ceva emoţii lui Coman.
 
Rapid a controlat şi startul părţii secunde, atunci când Herea, Grigorie şi Pancu au irosit câteva situaţii favorabile, însă, împotriva cursului jocului, braşovenii au fost cei care au înscris. În minutul 64, Bozovic a comis prosteşte un henţ în careu, iar fundaşul muntenegrean a primit al doilea galben, fiind eliminat şi urmând să lipsească în derbyul cu Dinamo din etapa viitoare.
 
Marian Cristescu a egalat din penalty, însă cu ceva emoţii, Dănuţ Coman fiind foarte aproape să resingă şutul mijlocaşului braşovean.
 
Deşi a evoluat 25 de minute în inferioritate numerică, Rapid a fost mai aproape de victorie, ratând câteva ocazii uriaşe prin Surdu, Pancu, bară la capătul unei acţiuni personale, sau Burcă. Oaspeţii ai avut şi ei şanse de a se întoarce acasă cu toate punctele, dar Buga sau Chipciu au greşit în momentele decisive.
 
Rapid: Coman - V. Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovic - Grigorie (Roman 72), Alexa, Herea (Grigore 57) - Surdu, Pancu, Deac (Ezequias 65)
 
FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Voiculeţ (Moutinho 46) - Madeira (Paez 85), Kanu, M. Cristescu Chipciu - Buga (Toloza 77).

 

×
Subiecte în articol: Liga I Rapid FC Brasov Razvan Lucescu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close