Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu vrea victoria în meciul cu Dinamo

Răzvan Lucescu vrea victoria în meciul cu Dinamo

Răzvan Lucescu vrea victoria în meciul cu Dinamo
20 Noi 2008   •   17:22

Răzvan Lucescu antrenorul echipei FC Braşov a declarat că nu este imposibil ca formaţia pe care o conduce să învingă pe Dinamo, chiar dacă în etapa precedentă, în partida cu Oţelul Galaţi, elevii săi au fãcut cel mai slab joc din acest campionat.
?Noi venim după cel mai slab joc din campionat, cel de la Galaţi, un meci în care ne-a lipsit spiritul de luptă. Cu toate acestea, nu cred că e chiar imposibil să o batem pe Dinamo. Dar e clar că suntem dezavantajaţi din punct de vedere al programării, pentru că am jucat mereu după Urziceni, o echipă care a ajuns pe locul întâi?, a spus tehnicianul.
Lucescu jr. nu ia în calcul un rezultat de egalitate cu Dinamo, ci se gândeşte doar la victorie: ?E normal ca un meci cu Dinamo sau cu o echipă mare să te motiveze şi să te facă să joci cu mai multă ambiţie, dar pentru mine personal, tot trei puncte înseamnă, la fel ca în meciurile cu Otopeni, Buzău sau Pandurii. E drept, o victorie contra lui Dinamo, coroboratã cu celelalte rezultate bune obþinute în compania echipelor puternice din campionat, ne ajută să avem mai multă încredere în noi şi să fim priviţi altfel? , a concluzionat tehnicianul de sub Tâmpa.
Partida dintre FC Braşov şi Dinamo se va disputa sâmbătă, la ora 14.00 şi va fi transmisă în direct de GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu FC Brasov Dinamo Bucuresti
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close