Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Remiză albă între Pandurii Tg. Jiu şi Gloria Bistriţa în primul meci al etapei a 21-a

Remiză albă între Pandurii Tg. Jiu şi Gloria Bistriţa în primul meci al etapei a 21-a

Remiză albă între Pandurii Tg. Jiu şi Gloria Bistriţa în primul meci al etapei a 21-a
11 Mar 2011   •   18:22

Pandurii Tg. Jiu şi Gloria Bistriţa au încheiat la egalitate, scor 0-0, prima partidă din cadrul etapei a 21-a din Liga I. Gorjenii ar fi putut câştiga, dar Voiculeţ a ratat un penalty în repriza a doua.

 
Bistriţenii au avut prima ocazie a meciului, dar şutul lui Cavalli s-a dus pe lângă poartă. Uşor-uşor, jucătorii lui Petre Grigoraş au preluat iniţiativa, însă Apostu, Voiculeţ, Nistor sau Chiricheş nu au reuşit să-l învingă pe Albuţ, care a prins o zi mare.
 
Partea secundă a început tot cu gorjenii atacand, dar Vranjes a irosit două oportunităţi importante. Cea mai mare şansă a Pandurilor a apărut cu 20 de minute înainte de final, atunci când Keita l-a faultat în careu pe Grecu, însă Albuţ a reuşit să apere penaltyul acordat de teo Crăciunescu.
 
Ultima mare ocazie a întâlnirii a aparţinut tot gazdelor, Corallo respingând de pe linia porţii lovitura de cap a lui Nistor.
 
În urma acestui rezultat, Pandurii continuă să se afle pe o poziţie retrogradabilă, 16, cu numai 20 de puncte, în timp ce bistriţenii se află pe locul 11, cu 24 de puncte.
 
Pandurii: Mingote - G. Matei, Viera, Chiricheş, Grecu - Cl. Voiculeţ, Pintilii (Brata 81), Vranjes, Nistor - Apostu, Lemnaru (Avramescu 83)
 
Gloria: Albuţ - Al. Tudose, Corallo, Mandea (Keita 56), Caffaso - Achim, R. Mărginean, Anton, C. Petre (I. Iordache 73) - Băjenaru (D'Agostino 80), Cavalli.

×
Subiecte în articol: Liga I Pandurii Tg. Jiu Gloria Bistrita
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close