Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Remiză în derby-ul etapei. Unirea, la primul egal în tur, după 1-1 cu FC Timişoara (VIDEO)

Remiză în derby-ul etapei. Unirea, la primul egal în tur, după 1-1 cu FC Timişoara (VIDEO)

Remiză în derby-ul etapei. Unirea, la primul egal în tur, după 1-1 cu FC Timişoara (VIDEO)
23 Noi 2008   •   23:11

Unirea Urziceni a înregistrat primul rezultat de egalitate în acest tur de campionat, după ce a remizat, scor 1-1, cu FC Timişoara, pe propriul teren, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I. În primele 15 etape, formaţia lui Dan Petrescu obţinuse 11 victorii şi pierduse patru întâlniri.
Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru ialomiţeni, care au deschis scorul încă din minutul patru. Marius Onofraş a primit o minge în propriul careu, a trecut de slovacul Cisovsky şi l-a învins pe Pantilimon cu un şut de la 16 metri.

Meciul părea să fie la discreţia liderului campionatului, însă Gigel Bucur a restabilit egalitate în minutul 27, cu un şut de la şase metri, după ce iniţial Borbely a trimis în stâlpul lateral al porţii o centrare venită de la Bădoi.

În urma acestui rezultat, Unirea Urziceni se menţine pe primul loc în clasamentul Ligii I, cu 34 de puncte, cu două mai mult decât Dinamo, în timp ce Timişoara are 26 de puncte, însă dacă i s-ar acorda înapoi cele 6 puncte, ar ajunge la rândul ei cu 32 de puncte.
La finalul partidei, autorul golului Unirii, Marius Onofraş, a declarat la GSP TV că echipa sa rămâne cu picioarele pe pământ după rezultatele din ultima vreme. "După aspectul jocului, dacă ne gândim că am dominat a doua repriză, putem spune că am pierdut două puncte. Mai avem un meci, la Steaua acasă, rămânem cu picioarele pe pământ, sper să rămânem acolo sus. Va fi foarte greu în Ghencea, ne jucăm şansa, sperăm să reuşim, cum am făcut-o în Ştefan cel Mare", a mai spus Onofraş.
Au evoluat echipele:
Unirea Urziceni
Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - I. Apostol (S. Frunză 46), Pădureţu, R. Gomez, Mara (Todoran 77) - Bilaşco, Onofraş. Antrenor: Dan Petrescu.
FC Timişoara
Pantilimon - Bădoi, Luchin, Cisovsky, Latovlevic - S. Stancu (Magera 88), Alexa, Borbely, Art. Karamian - G. Bucur (Arm. Karamian 90), Goga (Rusic 68). Antrenor. Duşan Uhrin.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni FC Timisoara
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close