Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Resemnare: Cristi Chivu- Trebuie să acceptăm că Franţa este mai bună ca noi

Resemnare: Cristi Chivu- Trebuie să acceptăm că Franţa este mai bună ca noi

Resemnare: Cristi Chivu- Trebuie să acceptăm că Franţa este mai bună ca noi
Sursa foto: cristi chivu
06 Sep 2009   •   00:45

Autorul marii ocazii din finalul primei reprize, Romeo Surdu, şi-a exprimat regretul că nu a reuşit să înscrie, dar s-a arătat încântat de rezultatul de la Paris.
"Am dat la poartă şi din păcate am ratat, îmi pare rău. E un rezultat bun, am încercat să jucăm cât mai bine. Am fost aproape de o victorie. Eu mi-am făcut treaba, am făcut un meci destul de bun, nu aveam să îi demonstrez nimic nimănui", a spus Romeo Surdu .

În acelaşi timp, căpitanul echipei naţionale a adoptat aceeaşi atitudine resemnată apreciind că "Franţa e o echipă mult mai bună. Încercăm să căpătăm încredere. Avem o echipă care ştie să se dăruiască şi care are şi un pic de noroc."Franţa e o echipă mult mai bună. Încercăm să căpătăm încredere. Avem o echipă care ştie să se dăruiască şi care are şi un pic de noroc. Trebuie să acceptăm că Franţa este mai bună ca noi. Sperăm că va veni şi ziua cînd îi vom învinge. Prin astfel de rezultate ne recăpătăm încrederea. Adi e un jucător care ne lipseşte", a spus Cristi Chivu la TVR 1.. Sperăm că va veni şi ziua când îi vom învinge. Prin astfel de rezultate ne recăpătăm încrederea?, crede unul din cei ce ar trebui să îi motiveze pe jucători- Cristi Chivu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close