x close

România - Grecia se vede la Antena 1 şi Antena 3. Vedetele, despre şansele de calificare ale tricolorilor

19 Noi 2013   •   14:29
România - Grecia se vede la Antena 1 şi Antena 3. Vedetele, despre şansele de calificare ale tricolorilor

România - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, se vede la Antena 1 şi Antena 3. Pe parcursul zilei, mai multe vedete vor veni la microfonul Antenei 3 şi vor discuta despre şansele tricolorilor de a reveni la turneul final după o pauză de 16 ani.

Începând cu ora 20,00, Antena 1 şi Antena 3 difuzează concomitent “Sinteza zilei”, în care Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu şi Costin Desliu vor da detalii din loja oficială, iar Octavia Geamănu şi Floriana Iacob completează seria relatărilor de la faţa locului.

Echipele reunite ale celor două televiziuni, vedete şi reporteri , vor transmite cele mai importante informaţii de la Arena Naţională.

Într-o intervenţie în direct de la Arena Naţională, Vica Blochina, fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă, s-a declarat încrezătoare în şansele tricolorilor de a merge la turneul final.

Zarurile nu au fost aruncate în privinţa calificării, dar, dacă ele ar fi aruncate de Vica Blochina, România ar avea câştig de cauză în dubla împotriva Greciei cu scorul general de 5-4.


La fel de încrezător este şi actorul Alin Panc, care vede un scor de 2-0 pentru România, un rezultat ideal pentru calificare. Situaţia se prezintă şi mai bine în cazul în care se va adeveri scorul decis de zarurile aruncate de starul din filmul "Despre oameni şi melci", 6-1 în favoarea tricolorilor.


Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, crede că tricolorii au o şansă importantă astăzi şi că trebuie să creadă în ea. "Trebuie să fie puternici, să creadă în patriotism. Cred că va fi 3 - 0, sau 4 - 0 pentru România".


Senatorul PC Dumitru Pelican a făcut o analiză pertinentă a şanselor României, care poate face un meci mare în această seară. Nu de aceeaşi părere au fost şi zarurile care au indicat scorul de 4 - 1 în favoarea grecilor. 


Actorul Bogdan Stanoevici recunoaşte că nu este microbist, însă este şi el alături de tricolori. Zarurile aruncate de el au indicat o victorie clară pentru România, scor 6 - 1.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati