Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Set la zero! FC Timişoara - Ceahlăul 6-0 şi bănăţenii sunt noii lideri în Liga I

Set la zero! FC Timişoara - Ceahlăul 6-0 şi bănăţenii sunt noii lideri în Liga I

Set la zero! FC Timişoara - Ceahlăul 6-0 şi bănăţenii sunt noii lideri în Liga I
Sursa foto: lukasz magera
17 Oct 2009   •   23:12

FC Timişoara a făcut spectacol în faţa propriilor fani în drumul către primul loc în Liga I. Bănăţenii au realizat, sâmbătă, scorul campionatului împotriva echipei lui Florin Marin, Ceahlăul, un neverosimil 6-0. Protagoniştii partidei au fost Hristu Chiacu, Dorin Goga şi Lukasz Magera, care au marcat, fiecare, câte o "dublă". Datorită golaverajului realizat în urma rezultatului, Poli a preluat şefia clasamentului Ligii I.
Ceahlăul, echipă aflată în mare dificultate după nouă etape în Liga I, venea pe "Dan Păltinişanu" cu puţine speranţe la un rezultat bun. Mai ales că Timişoara vroia să acumuleze moral înaintea meciului de joi cu Anderlecht din Europa League. Şi, aşa cum se temeau, nemţenii n-au făcut faţă presiunii gazdelor, care au deschis scorul încă din minutul 1. Slovacul Magera a înscris primul gol cu un super lob, iar partida începea perfect.
La a doua ocazie, Timişoara a înscris al doilea gol, prin Chiacu. Jucătorul transferat de la Dinamo l-a executat cu sânge rece pe Lipitor după o pasă a lui Magera în minutul 5. Timişorenii nu au mai punctat până în repriza a doua, când Magera a recidivat şi a dus scorul la 3-0 printr-un şut pe jos, la cinci minute după reluarea jocului. Ultimele minute au fost unele de coşmar pentru nemţeni. Întâi, Dorin Goga l-a lobat superb de la marginea careului pe portar în minutul 83, apoi acelaşi jucător a reluat în plasă două minute mai târziu din pasa lui Bonfim. Chiacu a închis tabela pentru bănăţeni în minutul 91. Game, set, meci Timişoara!
Victoria concludentă a bănăţenilor i-a dus pe aceştia la egalitate de puncte cu CFR Cluj, care a umilit şi ea Rapid, tot sâmbătă, cu 4-1. Cu toate acestea, golaverajul de plus 12 îi duce pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău pe primul loc pentru cel puţin o săptămână.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Ceahlaul Piatra Neamt Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close