Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua are un nou antrenor: Ilie Stan, confirmat de Gigi Becali

Steaua are un nou antrenor: Ilie Stan, confirmat de Gigi Becali

Steaua are un nou antrenor: Ilie Stan, confirmat de Gigi Becali
30 Sep 2011   •   14:08

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a anunţat că fostul mijlocaş al roş-albaştrilor Ilie Stan va fi noul antrenor al echipei, după ce israelianul Ronny Levy şi-a dat demisia în urma rezultatelor slabe din acest sezon.

Ilie Stan îi va avea ca secunzi pe Edi Iordănescu, fiul fostului selecţioner Anghel Iordănescu, şi Gabi Mărgărit. "Ilie Stan este noul antrenor. Îl cunosc, l-am avut antrenor la Buzău. Am luat mai multe detalii despre el din diverse surse şi am aflat că este un antrenor foarte muncitor, care se bazează pe disciplină. Iar pe mine munca şi disciplina mă interesează cel mai mult în acest moment", a declarat Gigi Becali.

"Ne-am înţeles pentru un contract pe un an, dar am stabilit ca tot turul să nu fie deranjat. După aceea facem o analiză, poate mai vrea unul sau doi jucători. Despre bani nu am discutat, nici el nu a vrut să vorbim", a mai spus finanţatorul stelist.

Stan, care va împlini 44 de ani pe 17 octombrie, a mai antrenat în acest sezon pe CS Mioveni, însă a plecat după doar două etape, nemulţumit că nu i s-a asigurat din partea conducerii un cantonament la Curtea de Argeş înaintea jocului cu Sportul, dar şi pentru că nu au fost transferaţi jucătorii pe care acesta i-a cerut.

Ca jucător, Ilie Stan şi-a început cariera la Gloria Buzău, însă a cunoscut consacrarea deplină la Steaua, acolo unde a cîştigat 6 titluri de campion, 3 Cupe şi 2 Supercupe. În sezonul 1991-1992, Stan a fost golgeterul Stelei în campionat, cu 12 goluri, şi idolul tribunelor din Ghencea.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close