Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua dă lovitura pe piaţa transferurilor: L-a transferat pe Cristi Tănase

Steaua dă lovitura pe piaţa transferurilor: L-a transferat pe Cristi Tănase

Steaua dă lovitura pe piaţa transferurilor: L-a transferat pe Cristi Tănase
06 Aug 2009   •   14:37

Cel mai dorit jucător din Liga I, piteşteanul Cristi Tănase, va evolua pentru următorii cinci ani în Ghencea. Informaţia a fost confirmată atât de Gigi Becali, cât şi de Ioan Becali, reprezentantul jucătorului.

?Acum mă îndrept spre penitenciar, dar m-am înţeles deja cu Andrei Penescu pentru Tănase. În maşina cu care mergem la penitenciar va fi şi jucătorul cu mine, vom merge împreună să stăm de vorbă cu Cornel Penescu. Jucătorul este al Stelei şi va semna un contract valabil pe 5 ani?, a declarat Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor. Patronul roş-albaştrilor nu a evitat să dezvăluie şi aspectele economice ale transferului: ?Va avea un salariu de 120.000 de euro, nu i-am dat niciun ban la semnătură. Joi voi veni cu el la Bucureşti şi va fi prezentat joi sau vineri în mod oficial. Am dat 1.800.000 de euro pe 50% din drepturile asupra jucătorului?.

Ioan Becali a confirmat şi el transferul lui Tănase la Steaua, declarând presei germane că ?îmi pare rău pentru cei de la Koln, însă Cristi va semna un contract pe cinci ani cu Steaua. Acolo are el un viitor frumos".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Tanase steaua FC Arges transfer
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close