Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - FC Braşov 0-0, în prima manşă din semifinalele Cupei României

Steaua - FC Braşov 0-0, în prima manşă din semifinalele Cupei României

Steaua - FC Braşov 0-0, în prima manşă din semifinalele Cupei României
Sursa foto: Foto: gsp.ro
21 Apr 2011   •   22:54
Şansele de a vedea un ultim act de Cupa României între Steaua şi Dinamo au scăzut, după ce echipa din Ghencea nu a reuşit decât un 0-0 pe teren propriu împotriva lui FC Braşov în prima manşă a semifinalelor.
 
Braşovul a revenit la locul faptei, în Ghencea, acolo unde a detonat bomba începutului de sezon de primăvară, învingând cu 3-0 şi producând despărţirea lui Lăcătuş de Steaua. Roş-albaştrii a părut însă să fi învăţat câte ceva din lecţia dură primită atunci şi, cu excepţia câtorva curse periculoase pe contraatac ale lui Chipciu, nu le-a oferit adversarilor prea mult spaţiu de manevră în prima repriză.
 
Trupa lui Cârţu a închis bine spaţiile, dar braşovenii au făcut-o şi mai bine, steliştii ameninţând poarta lui Kajcsa, e un fel de a spune, doar cu şuturi de la distanţă. Adevăratul pericol a venit abia în finalul primei părţi, Bănel Nicoliţă încercând să-l surprindă pe goalkeeperul oaspeţilor cu o execuţie direct din corner, în timp ce Bonfim a tras de două ori în fundaşii care au format iun adevărat zid uman în faţa sa.
 
Ocazia lui Maicon, cap peste poartă, după o centrare a lui Nicoliţă, a fost singurul eveniment demn de semnalat după revenirea de la vestiare, astfel că reacţia suporterilor stelişti din tribune, care le-au strigat favoriţilor deja tradiţionalul „Jucaţi fotbal!”, a fost cât se poate de îndreptăţită. Fără efect însă. Steaua a continuat să atace fără niciun orizont, fără vlagă şi, exceptând şutul lui Marinescu din minutul 78, fără a avea şanse importante de a marca.
 
S-a încheiat 0-0, Braşovul a rămas neînvinsă în faţa roş-albaştrilor în acest sezon, iar soarta calificării va fi decisă în returul de peste trei săptămâni de sub Tâmpa. După cum au arătat lucrurile joi seară în Ghencea, meciul dintre Steaua şi Dinamo de luni are toate şansele să rămână singurul din acest final de sezon.
 
Steaua: Stanca - Bonfim, Martinovic, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo (Bicfalvi 37), Răduţ (Marinescu 73), Tănase - Surdu (Bilaşco 58), Maicon
 
Braşov: Kajcsa - I. Voicu, Ad. Rusu, Oros, Majernik - Viveiros (Williams 71), Ilyes (Fl. Stângă 76), Toloza, Chipciu, Cr. Ionescu - M. Cristescu (Di Stefano 85)

×
Subiecte în articol: steaua FC Brasov Cupa Romaniei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close