Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua se îndreaptă spre al cincelea antrenor în acest sezon. Lăcătuş: Să mă dea afară

Steaua se îndreaptă spre al cincelea antrenor în acest sezon. Lăcătuş: Să mă dea afară

Steaua se îndreaptă spre al cincelea antrenor în acest sezon. Lăcătuş: Să mă dea afară
15 Noi 2010   •   13:12

Înfrângerea suferită pe teren propriu în partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, l-a enervat pe patronul Stelei, Gigi Becali, care şi-a criticat antrenorul şi jucătorii, anunţând o curăţenie în Ghencea în vacanţa de iarnă.

Gigi Becali a spus că nu mai doreşte să-i critice pe jucătorii lui Marius Lăcătuş, dar că nici nu-i vai mai lăuda. Totuşi el nu s-a putut abţine să nu spună că Ricardo, jucător venit de la Unirea Urziceni, "e distrus, n-avea ce căuta să joace, trebuia trimis la echipa a II-a!" sau că "Bogdan Stancu a pierdut meciul pentru că nu a fost în stare să dea o pasă".

Becali a vorbit şi despre ce strategie de viitor are pentru postul de antrenor. "Păi, îi dai milioane de euro unui antrenor ca să te bată Pustai? Păi, mai bine îl iau pe Pustai, nu? Sau îl luăm pe Sabău, de fapt p-ăla nu, că are religia aia. Poate fi numărul 1 în tagma antrenorilor şi tot nu iau un tehnician din rândul sectanţilor", a declarat Becali.

Lăcătuş nu se teme că ar putea deveni al patrulea antrenor demis de Steaua în acest sezon, după Piţurcă, Ilie Dumitrescu şi Edi Iordănescu. "Îl ştiţi pe Gigi, la nervi, la supărare spune multe. Nu mă simt ameninţat, fiindcă el e patronul clubului. Dacă aşa crede de cuviinţă că e mai bine pentru echipă, să mă dea afară, nu e nici o problemă, este dreptul lui să facă acest gest", a declarat "Fiara".

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat şi el declaraţiile ameninţătoare ale lui Gigi Becali şi a fost tăios în afirmaţii: "Mă întrebaţi dacă va fi o nouă revoluţie în iarnă la Steaua avînd în vedere ce a declarat patronul? Nu, Revoluţie a fost în 1989, alta nu va mai fi. Oricum, deşi văd că se vorbeşte despre schimbări, până la vară nu va fi nici o schimbare, aşa ne-am înţeles. Atunci tragem linie şi vedem încotro o luăm".

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close