Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi Vaslui s-au încurcat reciproc în lupta pentru titlu: scor 1-1. Kovacs a uitat de japonezi

Steaua şi Vaslui s-au încurcat reciproc în lupta pentru titlu: scor 1-1. Kovacs a uitat de japonezi

Steaua şi Vaslui s-au încurcat reciproc în lupta pentru titlu: scor 1-1. Kovacs a uitat de japonezi
19 Mar 2011   •   22:49

Steaua şi FC Vaslui au făcut un meci spectaculos în derby-ul etapei a 22-a, însă deznodământul nu avantajează niciuna dintre cele două formaţii, ci dimpotrivă pe Oţelul Galaţi şi FC Timişoara, formaţiile aflate în fruntea clasamentului din Liga I.

Bănel Nicoliţă a rupt blestemul, însă doar pe jumătate. Energicul mijlocaş al Stelei a deschis scorul pentru gazde în meciul cu FC Vaslui, însă ca şi în urmă cu 19 etape, la ultimul său gol înscris, formaţia din Ghencea a remizat, scor 1-1. Bănel nu mai marcase din etapa a treia, de pe 7 august, când a deschis scorul în meciul cu FC Braşov. Acum, în minutul 51, Nicoliţă a profitat de o greşeală a defensivei vasluiene, a scăpat spre poartă şi l-a executat pe Kuciak.

FC Vaslui a egalat în minutul 80, prin Adailton, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 19 metri, direct în vinclu. La scurt timp, meciul a fost întrerupt de arbitrul Istvan Kovacs în minutul 83, din cauza unor probleme la nocturna stadionului din Bulevardul Ghencea. Partida a fost reluată după aproximativ zece minute.

Steaua rămâne pe locul 5 în Liga I, cu 36 de puncte, în timp ce FC Vaslui se află pe 3, cu 40 de puncte, opt mai puţine decât liderul Oţelul.

Kovacs a uitat de minutul de reculegere
Deşi Liga Profesionistă de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal au decis în această săptămână ca toate meciurile de fotbal jucate la sfârşitul săptămânii să fie precedate de un moment de reculegere în memoria victimelor din Japonia, la meciul din Ghencea s-a sărit peste acest moment. Arbitrul partidei, Istvan Kovacs, a fluierat direct startul partidei fără ca cele două echipe să ţină un moment de reculegere.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti FC Vaslui
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close