Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua ? Unirea Urziceni 1-0. Norocul le-a surâs roş-albaştrilor (VIDEO)

Steaua ? Unirea Urziceni 1-0. Norocul le-a surâs roş-albaştrilor (VIDEO)

Steaua ? Unirea Urziceni 1-0. Norocul le-a surâs roş-albaştrilor (VIDEO)
01 Dec 2008   •   22:48

După 13 partide consecutive fără victorie, soarele a ieşit pe strada Stelei. Formaţia din Ghencea a primit un dar de la zeii greci, prin atacantul Kapetanos, şi a reuşit să învingă, scor 1-0, Unirea Urziceni, în ultimul derby al turului de campionat, totodată ultima partidă din această toamnă din Liga I.
Timp de 90 de minute, fanii gazdelor s-au rezumat să îl înjure pe patronul Gigi Becali, şi-aşa amărât după rezultatul alegerilor parlamentare, şi pe preşedinteel Valeriu Argăseală. De o primire caldă în Ghencea a avut parte doar fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, care a fost chemat la salut de galerie.
Nici măcar jucătorii nu au fost primiţi cu braţele deschise de fanii roş-albaştri, dar aceştia au reuşit totuşi să îi bucure pe spectatori, pe finalul partidei, când Kapetanos a înscris un gol norocos. Ovidiu Petre a şutat de la 20 de metri, mingea l-a lovit pe Kapetanos şi a intrat în poarta lui Arlauskis, care plecase în colţul opus.
Steaua a câştigat primul meci după o serie de 13 jocuri fără victorie în toate competiţiile şi a acumulat astfel 29 de puncte în clasamentul Ligii I, urcând pe locul 4, în timp ce Unirea Urziceni rămâne cu 34 de puncte şi pierde titlul de campioană de toamnă în favoarea lui Dinamo.

Steaua
Zapata - Rădoi, Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin (A. Ionescu 53), Ov. Petre - Nicoliţă, B. Stancu (Semedo 52), Dayro Moreno - Kapetanos (Rada 90+3). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Unirea Urziceni
Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - R. Gomez (S. Frunză 73) - Todoran (Mara 63), Pădureţu (Dănălache 90+1), Apostol - Onofraş, Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Unirea Urziceni
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close