Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua va juca în partida cu CSMS Iaşi fără emblema clubului pe tricouri

Steaua va juca în partida cu CSMS Iaşi fără emblema clubului pe tricouri

Steaua va juca în partida cu CSMS Iaşi fără emblema clubului pe tricouri
de M.C.    |    06 Dec 2014   •   10:38

Steaua va juca meciul cu CSMS Iaşi, de duminică, din Liga I, în echipamentul de deplasare, fără emblema clubului pe tricouri şi doar cu însemnele sponsoruluui tehnic şi ale sponsorului principal, a declarat Valeriu Argăseală, preşedintele CA al FC Steaua.

Argăseală a precizat că a trimis o adresă la MApN, iar în cursul zilei de luni se va întâlni cu reprezenţanţii acestui for pentru a negocia condiţiile folosirii însemnelor clubului.

Instanţa supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

FC Steaua a anunţat, tot joi, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că echipa îşi va continua parcursul în competiţiile interne şi internaţionale, precizând totodată că va duce la îndeplinire hotărârea ÎCCJ privind marca Steaua.

"În urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din data de 03.12.2014, referitoare la anularea mărcii Steaua Bucureşti, vă facem cunoscut că am luat la cunoştinţă şi am demarat toate diligenţele în vederea ducerii la îndeplinire a acestei hotărâri. În aceeaşi măsură, îi asiguram pe suporteri şi pe iubitorii de fotbal că echipa noastră îşi va continua parcursul în competitiile interne şi internationale", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close