Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ştefan Stoica va antrena în Liga a II-a, pe Farul Constanţa

Ştefan Stoica va antrena în Liga a II-a, pe Farul Constanţa

Ştefan Stoica va antrena în Liga a II-a, pe Farul Constanţa
Sursa foto: stefan stoica
29 Dec 2009   •   18:17

Tehnicianul Ştefan Stoica nu a stat mult timp fără echipă şi a semnat un contract cu divizionara secundă Farul Constanţa. Fostul antrenor al formaţiei Internaţional Curtea de Argeş a fost demis de conducerea clubului chiar înainte de Crăciun. Stoica va semna contractul cu gruparea de pe Litoral miercuri dimineaţă.
"Ne-am înţeles cu Ştefan Stoica şi el este noul antrenor al formaţiei Farul Constanţa. Mâine dimineaţă (n.r. - miercuri) vom semna contractul, care va fi valabil până la finalul campionatului. Obiectivul va fi obţinerea promovării, iar în acest caz contractul său va fi prelungit. Am avut mai multe variante, printre care Petre Grigoraş, Sorin Cârţu sau Eugen Neagoe, însă cred că am făcut o alegere foarte bună. În ce priveşte viitoarele achiziţii, aşteptăm ca noul antrenor să vină cu propunerile de jucători. Antrenor secund va fi Vasile Mănăilă, iar antrenor cu portarii va fi Valentin Covaciu", a declarat Giani Nedelcu, patronul clubului, pentru Mediafax.
"Am ales Farul pentru că este o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, are o stabilitate financiară în acest moment, o Academie de Fotbal şi în plus este la un singur punct de primul loc care aduce promovare şi la patru puncte de prima poziţie în clasament. Mi-a plăcut şi faptul că la numai două ore de la demiterea mea de la Internaţional am fost sunat de oficialii Farului. Vin cu inima deschisă la Farul, vin să muncesc aşa cum am făcut-o şi la Curtea de Argeş, acolo unde am lucrat de dimineaţă şi până seară. Din păcate am fost demis chiar înainte de Crăciun şi acest lucru nu mi-a plăcut deloc. Voi încerca să joc la fel de ofensiv şi cu Farul, însă în primul rând vor conta rezultatele pentru că trebuie neapărat să promovăm. Este ruşinos ca un oraş atât de mare să fie în liga secundă. Reunirea lotului va fi la 11 ianuarie, în loc de 15 ianuarie, pentru că avem nevoie de o pregãtire fizică foarte bună", a declarat Ştefan Stoica.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Farul Constanta Liga 2
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close