Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tănase îşi apără iubita: Iulia nu e vinovată. Nu facem dragoste mereu

Tănase îşi apără iubita: Iulia nu e vinovată. Nu facem dragoste mereu

Tănase îşi apără iubita: Iulia nu e vinovată. Nu facem dragoste mereu
14 Dec 2009   •   19:31

După ce a înscris primul său gol de la venirea la Steaua, mijlocaşul Cristi Tănase a prins curaj: şi-a şters lacrimile şi a sărit în apărarea prietenei lui, Iulia. "Ce vină are Iulia dacă joc mai slab într-un meci sau altul? Într-adevăr, am jucat slab cu Şerif Tiraspol, dar nu ai cum să evoluezi mereu la cel mai bun nivel al tău, se întâmplă să mai ai şi zile proaste, dar Iulia nu e vinovată cu nimic", a declarat Tănase, citat de NewsIn.

Mai mult, mijlocaşul Stelei a respins acuzaţiile că ar "vedea păsărica" prea des, aşa cum i-a reproşat chiar patronul Gigi Becali. "Nu e cum s-a spus, că facem dragoste mereu. Lumea trebuie să înţeleagă că sunt conştient că sunt fotbalist profesionist şi nu-mi permit să fac dragoste când sunt foarte obosit de la antrenamente sau meciuri", a menţionat Tănase.

Fotbalistul spune că Iulia l-a încurajat tot timpul şi că este afectată de tot ce se spune despre ea. "Mi-a spus că sunt bun şi că voi marca până la urmă. E afectată de tot ce se spune despre ea, dar rezistă", a mai declarat Cristi Tănase.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Tanase Steaua Bucuresti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close