Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Telenovela a luat sfârşit. Lucescu Jr.: "Nu mă duc la Urziceni deşi îmi prindea bine"

Telenovela a luat sfârşit. Lucescu Jr.: "Nu mă duc la Urziceni deşi îmi prindea bine"

Telenovela a luat sfârşit. Lucescu Jr.: "Nu mă duc la Urziceni deşi îmi prindea bine"
Sursa foto: razvan lucescu
29 Dec 2009   •   18:40

Răzvan Lucescu nu va antrena, până în vară, Unirea Urziceni, aşa cum sperau conducătorii grupării campioane. Selecţionerul nu a reuşit să obţină acceptul Federaţiei Române de Fotbal pentru a antrena Unirea Urziceni concomitent cu echipa naţională şi a anunţat, marţi, că nu mai există nici o şansă ca demersul lui Mihai Stoica să se concretizeze.
"Sunt cinci luni în care eu cred că aş fi putut să mă duc foarte bine la Urziceni. Mi-ar fi prins bine, aş fi avut în permanenţă contact cu orice problemă. Nu mă duc pentru că există un manager, un preşedinte, care s-au opus, aducându-mi desigur argumente legate de munca de la federaţie. M-au întrebat dacă aş merge la Urziceni, am răspuns că da, cu mare placere, dar am considerat că cei de la Unirea să obţină acordul şefilor de la naţională. Nu am vrut să intru în polemică cu nimeni. Ar fi fost doar dorinţa mea de a fi alături de această echipă, care m-a solicitat pentru aceste cinci luni şi aş fi făcut-o cu mare plăcere. Mă gândesc că în toată această perioadă nu aveam meciuri cu naţionala. Întotdeauna când cineva se gândeşte la tine, îţi face plăcere. Cauţi să răspunzi şi tu", a declarat Lucescu într-o internvenţie la televiziunea sport.ro.
Oficialii Unirii Urziceni şi, în special, Mihai Stoica, solicitaseră FRF acordul ca Răzvan Lucescu să fie în perioada ianuarie-mai, în concomitent, antrenor al echipei naţionale şi al formaţiei ialomiţene. Răspunsul oficialilor FRF Ionuţ Lupescu şi Mircea Sandu a fost unul negativ, în ciuda faptului că echipa naţională de fotbal nu are programate meciuri oficiale în această perioadă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close