Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Trenul" de Europa, tot mai aproape de Cluj-Napoca. CFR - FC Braşov 2-0 (VIDEO)

"Trenul" de Europa, tot mai aproape de Cluj-Napoca. CFR - FC Braşov 2-0 (VIDEO)

"Trenul" de Europa, tot mai aproape de Cluj-Napoca. CFR - FC Braşov 2-0 (VIDEO)
Sursa foto: sixto peralta
16 Mai 2009   •   22:55

Răzvan Lucescu poate spune că şansele echipei sale la un loc european s-au năruit după înfrângerea cu campioana României, în timp ce CFR a mai făcut un pas spre îndeplinirea obiectivului din acest final de sezon. "Feroviarii" sunt acum pe locul al patrulea în clasament, la trei puncte peste prima echipă sub linia Europeană, Steaua.
Două maşinării pe bază de motorină au părut cele două echipe în partida de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Prima ocazie decentă a apărut în minutul 16, atunci când Cătălin Munteanu a trimis peste poartă de la peste 20 de metri. Din acest moment, cele două echipe şi-au creat ocazii alternativ, echipa lui Antonio Conceicao părând, totuşi, ceva mai aproape de a scutura plasa adversă.
Dani Coman, care a revenit în poartă după accidentarea lui Stelea, a parat de fiecare dată şuturile adversarilor, dintre care cel mai periculos a fost cel al lui Dubarbier, care a lovit pâmântul şi era să-l "sară" pe goalkeeper. Coman ţinea, însă, să îi arate selecţionerului Lucescu de ce
ar trebui convocat la echipa naţională şi a respins în extremis mingea.
Braşovul, care avea nevoie obligatoriu de o victorie pentru a mai putea spera la Europa League, a fost echipa mai periculoasă după pauză şi a fost aproape de a deschide scorul prin Roman şi Sburlea. Cum ocaziile ratate se răzbună, însă, tot CFR a deschis scorul. În minutul 73, Sixto Peralta a trimis o boltă cu capul peste Dani Coman după o fază la care gazdele au părut că s-au jucat de-a "măgăruşul" cu elevii lui Răzvan Lucescu.

Din acest moment, oaspeţii nu au mai contat foarte mult în atac, iar Dubarbier a ratat desprinderea în minutul 79. Scorul avea să fie, în cele din urmă 2-0, după ce Diego Ruiz a trimis cu capul din 6 metri pe lângă portarul Coman, după o centrare a lui Bogdan Mara de pe drepta.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a făcut un salt important în clasamentul din Liga I, trecând pe locul al patrulea şi trimiţând Steaua în afara zonei europene, pe un jenant loc şapte. Răzvan Lucescu, în schimb, poate considera că a ratat calificarea în Europa League, echipa sa fiind în acest moment la cinci puncte distanţă de locul al şaselea
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Brasov Razvan Lucescu Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close