Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Turcu vrea să preia FC Argeş: "Îi aduc pe Cristi Borcea şi Nicolae Dică la Piteşti şi ajungem în Europa League!"

Turcu vrea să preia FC Argeş: "Îi aduc pe Cristi Borcea şi Nicolae Dică la Piteşti şi ajungem în Europa League!"

Turcu vrea să preia FC Argeş: "Îi aduc pe Cristi Borcea şi Nicolae Dică la Piteşti şi ajungem în Europa League!"
Sursa foto: vasile turcu
15 Iun 2009   •   13:21

Vasile Turcu nu a stat prea mult să îşi plângă de milă după supărarea provocată de ratarea titlului şi a Ligii Campionilor cu Dinamo şi ştie deja ce vrea să facă în viitor. Vicepreşedintele "câinilor" a mai declarat că vrea să preia un club, şi a dezvăluit că s-a orientat către FC Argeş, cu care îşi propune să ajungă în Europa League folosind doar jucători piteşteni.
Sezonul recent încheiat a fost unul foarte dezamăgitor pentru acţionarii dinamovişti, care au investit sume enorme în echipă, iar titlul s-a ratat cu trei înfrângeri în ultimele trei meciuri, cu Unirea Urziceni, FC Braşov şi FC Argeş. Mai mult, Dinamo a terminat pe locul al treilea, urmând să joace în Europa League, nu în preliminariile Ligii Campionilor. Pentru acest eşec, Turcu l-a criticat dur pe antrenorul Mircea Rednic şi a tunat că unul dintre ei va pleca sigur la finalul sezonului şi cerând ca acela să fie "Puriul".
Aflat la un grâtar cu familia la locuinţa de vacanţă din judeţul Argeş, Turcu şi-a adus aminte de prietenia pe care o împărtăşeşte cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Nicolescu, şi şi-a prospus să îşi mute investiţiile la Piteşti, unde să facă o echipă de invidiat sub conducerea antrenorului actual, Ionuţ Badea:
?Cu mine patron, FC Argeş se va bate pentru cupele europene. Dacă mai aduc doi jucători, ajungem în Liga Europa. Pentru calificarea în această competiţie, fiecare jucător va primi 50.000 de euro! Aş vrea să-l reabilitez pe Nicolae Dică, să-l iau de la Iraklis. L-aş păstra antrenor pe Ionuţ Badea, m-aş înţelege bine cu el. Dacă vin la Argeş, nu mai vindem nici un jucător. Nici pe Tănase! Aş juca în campionat numai cu piteşteni?, a surprins Vasile Turcu, într-o declaraţie dată pentru evz.
Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close