Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni a învins Pandurii cu 3-0, dar Levy spune că jucătorii şi-au luat gândul de la titlu

Unirea Urziceni a învins Pandurii cu 3-0, dar Levy spune că jucătorii şi-au luat gândul de la titlu

Unirea Urziceni a învins Pandurii cu 3-0, dar Levy spune că jucătorii şi-au luat gândul de la titlu
17 Apr 2010   •   01:15


Unirea Urziceni a câştigat cu 3-0 meciul de vineri cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, şi a urcat pe locul patru în clasament, la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Galamaz a deschis scorul în minutul 25, după o lovitură liberă executată de Apostol de pe partea stângă, iar în minutul 39, la o centrare a fundaşului Bordeanu, mingea a ajuns la Laurenţiu Marinescu, care a marcat cu o lovitură de cap din zece metri şi a stabilit scorul la pauză.

Scorul final a fost stabilit în minutul 77, printr-un autogol al lui Rusu, care a deviat în propria poartă centrarea lui Frunză.

Tehnicianul Unirii, Rony Levvy, şi-a felicitat elevii pentru succesul categoric, dar a părut să îi dea dreptate lui Dan Petrescu în privinţa şanselor la titlu ale ialomiţenilor. "Am aşteptat mult această victorie pe teren propriu. Sper să jucăm la fel de bine în continuare. Nu mi-a displăcut nici modul în care am evoluat până acum, însă în această seară ne-a ieşit totul, îi felicit pe jucători. Am văzut că Dan Petrescu a spus că Unirea nu are şanse la titlu, dar n-am ce să comentez, e părerea lui. Poate că şi noi ne-am luat gîndul de la trofeu", a declarat Rony Levvy, citat de GSp.

Au evoluat echipele:
Unirea Urziceni: 77. C. Grigore - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. Fernandes, 23. Bordeanu - 20. L. Marinescu (10. Pădureţu '68), 8. S. Paraschiv, 32. I. Apostol, 30. S. Frunză (5. Todoran '84) - 11. Onofraş (14. Rusescu '55), 7. Bilaşco. Antrenor: Roni Levi.

Pandurii Tărgu Jiu: 80. Mingote - 14. Popete, 18. Martinovici, 4. Chibulcutean (23. Raskovici '46), 29. Grecu - 17. Nalaţi, 16. Rusu, 25. Tremonti (2. Stanciu '61) - 27. Vranjes, 11. Lazici - 20. Stromajer (26. Vlăduţi '74)). Antrenor: Sorin Cârţu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close