Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni clachează la Bistriţa şi se depărtează la trei puncte de liderul CFR Cluj

Unirea Urziceni clachează la Bistriţa şi se depărtează la trei puncte de liderul CFR Cluj

Unirea Urziceni clachează la Bistriţa şi se depărtează la trei puncte de liderul CFR Cluj
11 Mai 2010   •   23:31


După FC Timişoara, Unirea Urziceni a făcut şi ea un pas greşit în etapa a 32-a a Ligii I şi a remizat, scor 0-0, la Bistriţa, cu Gloria.

În urma acestui rezultat, campioana României s-a depărtat la trei puncte de liderul Ligii I, CFR Cluj, cu doar două etape înainte de final. Unirea Urziceni ocupă locul doi în campionat, cu 60 de puncte, în timp ce pe locul trei se află acum FC Vaslui, cu 59 de puncte.

FC Timişoara, de pe locul patru, este ultima echipă care mai are şanse teoretice la titlu, aflându-se la cinci puncte de lider, pe când Steaua a ieşit definitiv din luptă, după înfrângerea de la Vaslui.

Tot marţi, în ultimele meciuri ale etapei a 32-a, formaţia Politehnica Iaşi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu FC Braşov. Singura fază notabilă a partidei s-a petrecut în minutul 14, când Diarassouba a fost faultat în careu de Diogo, dar Cristi Munteanu a ratat penalty-ul.

În urma acestui rezultat, Politehnica Iaşi ocupă ultimul loc retrogradabil, aflându-se la două puncte de Unviersitatea Craiova şi de salvare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Gloria Bistrita
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close