Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni e pe locul doi în grupa G a Ligii Campionilor, dar "este bătaia de joc din campionat"

Unirea Urziceni e pe locul doi în grupa G a Ligii Campionilor, dar "este bătaia de joc din campionat"

Unirea Urziceni e pe locul doi în grupa G a Ligii Campionilor, dar "este bătaia de joc din campionat"
05 Noi 2009   •   12:53

Drept recompensă pentru punctele cu care Unirea Urziceni a contribuit la coeficientul României în competiţiile europene, Dan Petrescu a avut o singură cerinţă la oficialii Ligii, aceea de a programa partida cu FC Braşov, din etapa a 13-a, luni. "Bursucul" dorea astfel ca jucătorii lui să se refacă complet după meciul cu Glasgow Rangers şi să evite astfel unele accidentări.

În replică însă meciul cu FC Braşov nu numai că nu a fost programat luni, ci a fost programat chiar sâmbătă, enervându-l la culme pe Dan Petrescu, care a anunţat că se gândeşte, ca antrenor, să nu se prezinte la meci. "Accidentările se înmulţesc, avem multe probleme. Dacă rămâne să jucăm sâmbătă, mă gândesc, ca antrenor, să nu mă prezint. Sunt jocuri de culise împotriva noastră! Manevră ieftină", a declarat Petrescu.

Tehnicianul consideră că "Unirea Urziceni este bătaia de joc din campionat". "Am cerut ca meciul să se dispute luni, însă când m-am uitat pe program am aflat că jucăm sâmbătă. Nu era anormal să fi fost programaţi şi noi luni, la alţii s-a putut. FC Braşov dacă vrea să joace luni, joacă luni, dar noi dacă vrem să jucăm nu se poate", a spus Petrescu.

Meciul FC Braşov - Unirea Urziceni este programat sâmbătă, de la ora 21.15.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu FC Brasov Unirea Urziceni
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close