Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni-FC Braşov 0-0. Formaţia lui Dan Petrescu, lider al momentului

Unirea Urziceni-FC Braşov 0-0. Formaţia lui Dan Petrescu, lider al momentului

Unirea Urziceni-FC Braşov 0-0. Formaţia lui Dan Petrescu, lider al momentului
Sursa foto: dan petrescu
28 Feb 2009   •   23:36

Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Braşov, într-un joc din etapa a 18-a, şi a urcat pe primul loc în clasament, la egalitate cu Dinamo, dar cu un golaveraj pozitiv, însă roş-albii vor juca duminică partida din această rundă .
Portarul lui FC Braşov, Dănuţ Coman, a revenit pe teren, într-un meci din Liga I, după aproximativ 10 luni, timp în care a avut probleme cu accidentările, dar s-a aflat şi în conflict cu echipa la care a fost legitimat până anul trecut, Rapid, fiind retrogradat şi la echipa a doua. Coman, care are şi 9 selecţii în echipa naţională, evoluase ultima oară într-un meci oficial pe 2 mai 2008, în partida dintre Rapid şi UTA, atunci când arădenii s-au impus cu 3-2, scrie Newsin.
Gazdele au dominat teritorial prima parte, pressingul agresiv al elevilor lui Dan Petrescu dând roade, deşi Coman nu a putut fi învins. Repriza secundă a debutat în aceeaşi construcţie, cu Urziceni dominând, fără a frucctifica însă. Abia spre final, braşovenii au reuşit să echilibreze partida. Cu toate acestea, ei s-au mulţumit cu apărarea şi ieşirile pe contraatac.
În urma acestui joc, Unirea Urziceni a urcat pe primul loc în clasament, cu 35 de puncte acumulate, la egalitate cu Dinamo, dar cu un golaveraj pozitiv, însă formaţia din Ştefan cel Mare va juca duminică împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu. De partea cealaltă, FC Braşov a ajuns la 24 de puncte, bifând al 8-lea rezultat de egalitate din acest sezon.
"Sunt mulţumit de rezultatul cu Unirea Urziceni şi vrem să batem Steaua etapa viitoare. Ne-am apărat bine şi e important că n-am luat gol. M-am adaptat repede la Braşov şi mă bucur pentru acest lucru. M-a ajutat faptul că aici m-am reîntâlnit cu colegi de la Rapid, care ca şi mine au fost îndepărtaţi din Giuleşti. Vrem să demonstrăm că avem valoare",declara Dani Coman după meci.
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că se aştepta ca oaspeţii să se apere deoarece le-a studiat jocul din pregătiri şi au folosit "autobaza" pentru a nu primi gol.
"A fost un meci foarte greu, împotriva unei echipe bine organizate, care nu ne-a lăsat să ne facem jocul. I-am urmărit în pregătiri şi au făcut multe rezultate de 0-0. Ştiam că se vor apăra şi le-am spus băieţilor că nu putem avea mai mult de patru-cinci ocazii, aşa cum s-a întâmplat. Dacă marcam, poate meciul era mai deschis, aşa s-a terminat 0-0, un rezultat previzibil. Dacă s-a inventat autobaza, atunci Braşovul a avut azi una dintre acele autobaze", a spus Petrescu.
În vreme ce preşedintele de la Braşov, Dinu Gheorghe, se declara mulţumit de egal. "Este un punct bun pentru noi. Ştiam că Unirea Urziceni are jucători valoroşi şi n-am îndrăznit mai mult în atac. În afara compartimentului ofensiv, care n-a reuşit să marcheze, suntem o echipă bună de Liga 1. Nu ne-am băgat cu fundul în poartă. Nu sunt de acord cu ideea că am fi o formaţie defensivă. Urmează un meci deosebit cu Steaua şi vrem să-l câştigăm, fiindcă la Braşov nu a câştigat nimeni în tur", a precizat oficialul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close