Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni merge în Liga Campionilor, după 4-0 cu Ceahlăul. Nemţenii au retrogradat

Unirea Urziceni merge în Liga Campionilor, după 4-0 cu Ceahlăul. Nemţenii au retrogradat

Unirea Urziceni merge în Liga Campionilor, după 4-0 cu Ceahlăul. Nemţenii au retrogradat
17 Mai 2010   •   23:56


Ultimele două partide din etapa a 33-a a Ligii I, Unirea Urziceni - Ceahlăul Piatra Neamţ şi Pandurii - FC Timişoara, au clarificat într-o anumită măsură luptele de la fruntea, precum şi subsolul clasamentului.

Astfel, Ceahlăul Piatra Neamţ este matematic retrogradată, după ce a fost învinsă în deplasare cu 4-0 de Unirea. Formaţia din Urziceni, pentru care au marcat Bilaşco '14, Frunză '38 şi Rusescu '53, '68, şi-a asigurat în schimb locul doi în Liga I, care asigură calificarea în tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

La reuşita Unirii a contribuit şi FC Timişoara, care a remizat, scor 0-0, în deplasare la Târgu Jiu. Bănăţenii se află acum la patru puncte în urma Unirii, cu o singură etapă înainte de finalul sezonului, şi vor evolua în Europa League.

După remiza de acasă, Pandurii încă mai speră la salvarea de la retrogradare, însă, pe lângă faptul că este obligată să câştige în ultima etapă la Alba Iulia, trebuie să spere şi la o înfrângere a Universităţii Craiova, pe teren propriu, în meciul cu Oţelul Galaţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close