Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni-Rapid 1-1. De pe primul loc, Dan Petrescu speră la Liga Campionilor(VIDEO)

Unirea Urziceni-Rapid 1-1. De pe primul loc, Dan Petrescu speră la Liga Campionilor(VIDEO)

Unirea Urziceni-Rapid 1-1. De pe primul loc, Dan Petrescu speră la Liga Campionilor(VIDEO)
Sursa foto: dan petrescu
11 Apr 2009   •   16:56

Rapid trebuia ca în etapa cu numărul 24 să îşi spele ruşinea din întâlnirile anterioare. După două înfrângeri consecutive, cu Dinamo, în Ştefan cel Mare, şi Timişoara pe Giuleşti, jucătorii erau cu moralul la pământ, iar fanii cu nervii întinşi la maximum. De altfel, suporterii s-au deplasat la baza de pregătire a Rapidului, înaintea partidei cu Unirea Urziceni, pentru a cere explicaţii jucătorilor.
Ei au cerut echipei să se trezească cât încă mai au şanse la un loc doi.
Printre scandări s-a numărat şi acuza de blat cu Dinamo, la care jucătorii au replicat că doar au avut câteva zile proaste, după şase luni de invincibilitate. În vreme ce stranierii s-au arătat deranjaţi de acuze şi au arătat că nu pot juca în atmosfera creată.
Înaintea partidei din Urziceni, gazdele erau pe locul doi, cu 45 de puncte, în timp ce Rapid ajunsese pe locul 8, cu 38 de puncte.

În prezenţa în tribune a patronului George Copos, jucătorii Rapidului au promis, prin Vasile Maftei, că ?ne vom bate până la sfârşit şi că vom muri pe teren. Important este să câştigăm la Urziceni pentru că avem nevoie de puţin moral. Apoi, avem meciul de cupă cu Dinamo, unde putem spala toată ruşinea?. De altfel, acesta sublinia că patronul i-a ignorat după ultimele eşecuri: ?nu a fost să discute cu noi. Dar ştim cu toţii: când îţi merge bine toţi te ridică în slăvi, iar când e rău nimeni nu e alături de tine.?

Cum era de aşteptat, partida începe echilibrat, cu ambele echipe încercând să profite de linia de mijloc, dar fără rezultat. În minutul 23 însă, Pădureţu face henţ în marginea careului, iar JP Andrade bate bine lovitura liberă, Rapid reuşind să deschidă scorul la Urziceni.
Restul reprizei decurge calm, singurele emoţii venind în ulitmul minut când Mafet este aproape de autogol, dar are noroc.


0-1



A doua repriză aduce în primele 10 minute ocazia Rapidului de a înscrie din nou, dar Galamaz reuşeşte să respingă de de pe linia porţii un şut din careu. La doar un minut Spadacio primeşte galben pentru un fault din spate, moment ce avea să se dovedească important pentru desfăşurarea ulterioară a meciului. La zece minute după această fază, în minutul 67, Spadacio este eliminat pentru proteste, primind al doilea cartonaş galben, iar Rapid rămâne cu un jucător mai puţin.



Rapidul simte lovitura din plin, iar în lovitura liberă ce urmează, Bilasco egalează cu un şut de la 18 metri.





1-1


Câteva minute mai târziu, Urziceniul are ocazia să treacă în avantaj, dar Galamaz trimite în bară cu o lovitură de cap. Partida se termină la egalitate, după un gol ce va fi dezbătut îndelung. Şansele Rapidului la un eventual loc doi rămân în depărtare, în vreme ce Unirea Urziceni se poate gândi şi la Liga Campionilor, ocupând primul loc în campionat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close