Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Varga, campion la fotbal, nu la logică: "Ar fi o dramă să joc în Liga II, dar n-ar fi nicio problemă"

Varga, campion la fotbal, nu la logică: "Ar fi o dramă să joc în Liga II, dar n-ar fi nicio problemă"

Varga, campion la fotbal, nu la logică: "Ar fi o dramă să joc în Liga II, dar n-ar fi nicio problemă"
Sursa foto: dacian varga
25 Iun 2009   •   21:17

Dacian Varga îşi doreşte, în acest moment, mai mult ca oricine să se transfere la Unirea Urziceni. Mijlocaşul a câştigat titlul de campion cu trupa lui Dan Petrescu dar a trebuit să se întoarcă la Sportul Studenţesc atunci când i s-a terminat împrumutul. Liga a II-a, unde rămâne Varga dacă nu îl cumpără nici o echipă, este în acelaşi timp un coşmar, dar şi un loc OK.
Jucătorul poate, însă, să aibă speranţe că va părăsi echipa destul de repede. Deşi a început deja antrenamentele cu "puştii" de la Sportul Studenţesc, este dorit cu insistenţă de Dan Petrescu la Unirea Urziceni şi, mai nou, chiar şi de echipa lui Ladislau Boloni, Standard Liege, care participă şi ea direct în grupele Ligii Campionilor. O dublă şansă pentru Dacian Varga, care are şi cooperarea patronului Şiman, acesta dorind să încaseze cât mai repede banii pe jucător.
"Sunt onorat să aud că mă doreşte o echipă de Champions League precum Standard. Am încredere în domnul Şiman ca o să facă alegerea cea mai bună. Ar fi o dramă pentru mine să joc în Liga a 2-a. Aşa că dacă e să rămân Sportul, asta e! O luăm de la început, nu e nicio problemă", a declarat Dacian Varga pentru sportro.
Vasile Şiman este şi el de părere că jucătorul va pleca şi, deşi a infirmat existenţa unei oferte de la Standard Liege, consideră că jucătorul va pleca în acestă vară din Regie.
"Nu cred că Varga va rămâne La Sportul. Şi chiar dacă s-ar întampla asta, nu ar fi nimic incredibil. Este absolut normal! Şi Hagi a jucat în Serie B. A jucat cumva pe 5 milioane pe an?! S-a dus la Campionatul Mondial şi a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume. Din partea clubului Standard nu am primit nicio ofertă pentru Varga", a declarat patronul clubului bucureştean pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close